دانلود کتاب انگلیس و جهاد مردم مسلمان عرب خوزستان نوشته حمید طرفی از انتشارات نیلوفران. این را با 1سوم قیمت نسخه چاپی در اپلیکیشن کتابخوان کتابچین بخوانید.
"انگلیس و جهاد مردم مسلمان عرب خوزستان" کتاب حاضر اثری از حمید طوفی می باشد که توسط انتشارات نیلوفران منتشر شده است. جهاد و مبارزه علیه استعمار بریتانیا درطول 750 سال روابط استعمارگرانه، غیر متجانس، ستمگرانه و ظالمانه انگلیس، نه تنها در خوزستان همراه با تجاوز، اشغالگری و ویرانگی ساختارهای اقتصادی، مذهبی، فرهنگی و سیاسی بوده، بلکه سرتاسر کشور اسلامی ما را در برگرفته، کشتار انسان های مسلمان، سوزاندن مزارع و باغات، تحقیر مردم،یورش ددمنشانه و ناجوانمردانه علیه انسان های بی دفاع، بکارگیری مزدورانی خود فروخته و رذل که استمرار زندگی شرم آور و سلطه ی جابرانه خویش را در نوکری به انگلیسی ها و همراهی آنان در سرکوبی و کشتار مسلمانان متمرکز نموده، زمینه قیام جهادگرانه مردم فقیر و در عین حال با معتقدات دینی و مذهبی مستحکم را فراهم نموده است. کتاب حاضر با بهره گیری از منابعی غنی و نگارش تاریخ جهادگران تدوین و تقدیم خوانندگان بصیر می گردد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: "عاصي مرد راستين مبارزه ي اسلام گرايانه است. سيدجابر بن سيدعلي نوري، از انديشه گران و شعراي با بصيرت درباره ي او مي گويد: «هر كس عاصي را نمي شناسد، عاصي آفريننده تاريخ عزتها است. او با مرجع تقليد شيعه رابطه داشت و من خودم كه درباره ي جهاد و بسيج عشاير مسلمان ملاقاتي با حضرت آيت العظمي يزدي در نجف اشرف داشتم و مرجع تقليد شيعه براي عاصي احترام خاصي قائل بود. او براي دنيا نمي جنگيد. اگر دنيا را مي خواست، خزعل از خدا مي خواست كه با عاصي دوست گردد و محبت او را به دست آورد و حاضر بود حتي وي را به عنوان مقرب ترين فرد در قصر فيليه با او زندگي كند، ولي عاصي زير بار ذلت نرفت. او راه دشوار و سخت مبارزه كه سرانجام به شهادت او انجاميد برگزيد. او حاضر به اشغال سرزمين هاي اسلامي نشد. قبل از بروز مخاصمات خونين المنيور و سوسنگرد و تپه هاي رملي «مريبي » و مصاف عشاير مسلمان به فرماندهي عاصي و عوفي و صدام بن زایرعلی وخزعل بن كاظم و ديگران «ويلسون » سالها در منزل عاصي و ديگر بزرگان عشاير مهمان بود و اتفاقاً با عاصي دوست بود و او مي گويد: عاصي محبوب دلهاي مردمش بود و او مردي شجاع بود و يك وقت به همراهي افراد قبيله اش راه را بر ما بست و ما را در تنگناي قرار داد و اگر از برابر او نمي گريختيم، جان سالم از وي به در نمي برديم. حقيقت اين است كه اين مرد بزرگ، اسلام و تشيع را دوست داشت و هرگز زير بار ذلت قرار نمي گرفت و از قدرت و اسلحه ي بريتانيا نهراسيد و چون نبرد «المنيور » آغاز شده بود او چون شير مي غريد و سربازان متجاوز انگليسي و هندي را بر زمين مي افكند و شجاعتي از خود بروز نمود كه حتي اعجاب دشمنان اسلام را برانگيخت. طبيعي است آن فداكاري كه در واقعه ي جهاد رخ داده بود و آن قدرتمندي كه در مصاف با دشمن انجام گرفته و حماسه جاوداني را آفريد، اگر عاصي و امثال او نبودند، هرگز محقق نمي شد."
فهرست مطالب
مقدمه فصل اول: خاطرات مجاهدین جهاد المنیور فصل دوم: علماء و مراجع تقلید شیعه و جهاد مردم مسلمان خوزستان فصل سوم: علماء و روحانیون خوزستانی شرکت کننده در جهاد علیه بریتانیا فصل چهارم: فرماندهان نامدار جهاد المنیور و نبر 42روزه سوسنگرد فصل پنجم: بنی طرف و حماسه عظیم المنیور (پانزده کیلومتری غرب اهواز) وشکست بزرگ بریتانیا فصل ششم: مشارکت زنان در جهاد المنیور، السواعد، لویمی، سواری، ینسو بنی ساله فصل هفتم: تهاجم سوسنگردونبرد 2 روزه بنی طرف و انگلیس فصل هشتم: مشارکت آلبرشوکه و حضرت آیت الله سید خضر موسوی و جهاد بنی کعب و باویه عکس ها
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مطالعه کتاب را به دیگران توصیه میکنید؟ چرا و به چه کسانی؟ کدام بخش از کتاب نظر شما را جلب کرد؟ مانند یک کارشناس نظر دهید.