دانلود کتاب انگیزش دانش آموزان
نویسنده: دونا واکر تایلستون
ناشر : شلاک
نویسنده: دونا واکر تایلستون
ناشر : شلاک
نام کتاب : انگیزش دانش آموزان
نویسنده : دونا واکر تایلستون
ناشر : شلاک
مترجمان : علی اسماعیلی, رامین کریمی
تعداد صفحات : 88 صفحه
شابک : 964-7962-48-7
تاریخ انتشار : 1387
رده بندی دیویی : 370/154
دسته بندی : موفقیت و انگیزشی, علوم اجتماعی، فرهنگ و سبک زندگی, علوم تربیتی
نوع کتاب : PDF
قیمت نسخه الکترونیک : 19400 تومان
"انگیزش دانش آموزان" / آن چه هر معلم باید بداند 1
کتاب حاضر با عنوان اصلی (What every teacher should about student motivation know) اثری از دونا واکر تایلستون (Dona Walker Tileston) می باشد که با ترجمه ای رامین کریمی و علی اسماعیلی توسط انتشارات شلاک منتشر شده است.
دونا واکر تایلستون داراي مدرك دکتراي آموزش و پرورش ED.D معلمی کارآزموده و کهنه کار است. او مدت 27 سال است که رئیس راهبردي تدریس و یادگیري و مشاور متخصص در زمینه ارایه خدمات مشاوره اي در سراسر ایالات متحده آمریکا و کانادا است.
در این کتاب شما برنامه ي ایجاد انگیزش در دانش آموزانتان را خواهید یافت. از این رو یکی از موثرترین روش هاي تدریس واژگان و اصطلاحات به شاگردان این است که ما با تعریف مقدمه اي براي آنها در رابطه با هر واژه یک ایده و باور ایجاد کنیم. سپس با ارایه مثال هایی که با متن درس مرتبط باشد به صورت تجربی هدایتشان نماییم. جدول 1 واژگانی را که در این کتاب به آنها خواهیم پرداخت را به شما معرفی خواهد نمود. به این واژه ها نگاه کرده و ببینید کدامشان براي شما آشناست و کدامشان را نمیشناسید. تعریف شخصیتان را از این واژگان بنویسید و پس از مطالعه ي کتاب باورهایتان را به آنچه این کتاب به شما میگوید نزدیک نمایید.
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
"انگیزه یعنی میل و نیاز به انجام یک کار . انگیزه است که موجب می گردد ما هر روز صبح بیدار شده و به سرکار برویم. انگیزه سائق ما براي آموختن مطالب جدید است . همان چیزي که وقتی شکست می خوریم ما را به تلاش دوباره تشویق می کند. همان طوري که من و شما گاهی براي یک چیز انگیزه داریم و گاهی نداریم، این امر در مورد دانش آموزان ما هم صادق است. آخرین باري که می بایست موضوعی دشوار که به آن علاقه اي هم نداشتید را بیاموزید ، یادتان هست؟چه انگیزه اي موجب گردید تا آن کار را به پایان برسانید؟ وقتی تکلیف دشوار می شود یا احساس می کنید به بن بست رسیده اید، چه چیزي موجب می شود کار را تمام کنید؟ ما نمی توانیم به تنهایی انگیزه تحصیلی شاگردانمان باشیم. این موضوع چیزي است که خود آن ها باید آن را بیابند . آن چه ما می توانیم انجام دهیم این است که به آن ها مهارت هایی را که موجب می شود تکالیفشان را با انرژي تکمیل کنند -حتی اگر دشوار باشد - آموزش دهیم . امروزه بسیاري از دانش آموزان به این مهارت ها فکر نمی کنند. "
درباره نویسنده
مقدمه
سؤالات پیش ازمون
انگیزش چیست؟
ریشه های انگیزش
انگیزه ی شروع درس یا انجام تکلیف
چگونه دانش اموزان را به انجام ...
الگویی بای ایجاد انگیزش در کلاس
الگویی برای تسهیل سازی در امر انگیزش
خلاصه ی واژگان
سؤالات پس ازمون
منابع
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد