نام کتاب : قزلباش شاه
نویسنده : ژان گور
ناشر : مهر فام
مترجم : بهرام افراسیابی
تعداد صفحات : 1016 صفحه
شابک : 978-964-9915-30-2
تاریخ انتشار : 1389
رده بندی دیویی : 955/0715
دسته بندی : تاریخ کهن و باستان, تاریخ ایران
نوع کتاب : PDF
قیمت پشت جلد : 70000 تومان
قیمت نسخه الکترونیک : 20000 تومان
معرفی کتاب
" قزلباش شاه" / شاه عباس کبیر
کتاب حاضر با عنوان اصلی ( The Shah Abbas Great) اثر ژان گور ( Jean Guèvre) و به ترجمه و تالیف بهرام افراسیابی از انتشارات مهرفام می باشد.
ژان گور ( نویسنده کتاب خواجه تاجدار ) در این کتاب به بررسی تاریخ سلسله ی صفویه و همچنین دوران پادشاهی «شاه عباس کبیر» پرداخته و ضمن بررسی چگونگی پیدایش سلسله صفوی و بر تخت نشستن شاه عباس، حوادث و وقایع رخ داده در آن دوره و چگونگی مرگ شاه عباس را نیز کامل شرح داده است.
در بخشی از کتاب می خوانیم :
" شاه عباس در مورد فرنگ و فرنگی سابقه ذهنی مختصری داشت که برای شرح آن باید قدری به عقب برگردیم . فراموش نکرده باشیم که شاه عباس مدت ده سال در هرات زیر نظر علی قلی خان شاملو تربیت می شد. علی قلی خان که در نوع خود از شجاعان روزگار و از ده نفر قزلباش زبده بود به قدری قابلّیت داشت که سلاطین وقت شاه اسمعیل ثانی و سلطان محمد خدابنده او را برای دامادی خود و همسری خواهرشان زینب بیگم در نظر گرفته بودند . علی قلی خان گذشته از شجاعت به طور نسبی از تمام درباریان و سران قوم با سوادتر بود . او برای ترّبیت جسمی شاه عباس از هیچ تلاشی خودداری نمی کرد و کار به جائی رسید که عباس میرزای شانزده ساله در تمام مسابقات سوارکاری ، تیراندازی، با تفنگ و کمان نیزه بازی، شمشیر زنی، کشتی گیری از هم سن و سالهای خود برتر بود."
فهرست مطالب
این کتاب فهرست ندارد.
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد