با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید
جزئیات کتاب
معرفی کتاب
فهرست مطالب
"میم... نون"
کتاب حاضر اثری از آرش هامون می باشد که توسط انتشارات نوگام منتشر شده است.
نقطه قوت داستانهای آرش هامون این است که شخصیتها و فضاهایی را که میشناسد میتواند به خوبی توصیف کند و تصویرسازیهای موفقی داشته باشد. از انتخاب فضاهای متفاوت برای نوشتن نمیهراسد. گاهی به دل شهر میزند و گاهی در یک فضای ذهنی میماند و در پیچوخم احساسات کاوش میکند. هرچند گاهی احساسات شدیدی را وارد داستان میکند اما با استفاده خوب از زبان و برگزیدن زاویه دید مناسب، داستانها را تمیز و روان روایت میکند.
غریبی و غربت فقط در سرزمینی نیست که آدمهایش به زبان تو حرف نمی زنند، هرجای این دنیا و به هر زبانی که آدمهایش حرف بزنند، وقتی کسی نباشد تا حرفهای تو را بشنود، غربت و غریبی همانجاست و همانجاست که وقتی با نيشتر قلم به جان حجم سخت و صلب ايدهها و انديشههايت بيفتی، تراوشاتش معجونی میشود از حرفهای پس مانده و ايدههای ناب. تركيب ناهمگونی كه نه به گفتنش راضی ميشوی، نه با نگفتنش آرام میگيری...
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
"نمی دانم چه اتفاقی دارد میفتد. خودم را این طرف و آن طرف جا می گذارم. امروز صبح وقتی صدایم کرد و فریاد کشید «بلند شو! ... » از جا پریدم و لباس هایم را پوشیدم و همراهش رفتم. اما خودم را روی تخت جاگذاشتم... می خواستم بمانم و باقی خوابم را ببینم. انگار با پدرم برای خرید گوشت به کشتارگاه رفته باشیم. همه جا تاریک است و سیاه... فقط صدای پاره شدن پوست و بریدن گوشت و شکستن استخوان می آید. پدرم مدام رویش را به من می کند و با نفس بدبویی که به صورتم می پاشد می گوید: «نترس »... بعد هم صدای خنده اش بلند می شود و دهانش به اندازه ی در یک اتاق سیاه
باز می شود. لاشه ی یک حیوان بزرگ را به قلاب های معلق در هوا آویزان کرده اند. نیم تنه ی مرد قصاب که صورت و پاهایش دیده نمی شوند مدام پیش و پس میرود و با ساطور بزرگی که بالا و پایین می برد، به تنه ی گوشتی آویزان روبه رویش یورش می برد و آن را از هم می درد.قطره های خون روی زمین می ریزند و در سیاهی گم می شوند. پدرم تکه ای از گوشت حیوان را می کند و بو می کشد و می گوید:
«همین خوب است. » بعد هم دستش را طرف من دراز می کند و می گوید: «تو هم امتحان کن ..."
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مطالعه کتاب را به دیگران توصیه میکنید؟ چرا و به چه کسانی؟ کدام بخش از کتاب نظر شما را جلب کرد؟ مانند یک کارشناس نظر دهید.