دانلود کتاب کفایت اجتماعی - کودکان و نوجوانان
نویسنده: مارگارت سیمرود-کلیکمن
ناشر : آوای نور
نویسنده: مارگارت سیمرود-کلیکمن
ناشر : آوای نور
نام کتاب : کفایت اجتماعی - کودکان و نوجوانان
نویسنده : مارگارت سیمرود-کلیکمن
ناشر : آوای نور
مترجم : سعید رضایی
تعداد صفحات : 168 صفحه
شابک : 978-600-309-114-6
تاریخ انتشار : 1393
رده بندی دیویی : 418/155
دسته بندی : علوم اجتماعی، فرهنگ و سبک زندگی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 6000 تومان
"کفایت اجتماعی" / کودکان و نوجوانان
کتاب حاضر با عنوان اصلی (Social competence in children) اثری از مارگارت سیمرود کلیکمن (Margaret Semrud Clikeman) می باشد که با ترجمه ای از دکترسعید رضایی، توسط انتشارات آوای نور منتشر شده است.
خانم مارگارت سیمرود- کلیکمن ، مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) خود را از دانشگاه جرجیا در سال 1990 دریافت نمود. ایشان دوره انترنی و فلوشیپ فوق دکتری خود را در بیمارستان عمومی ماساچوست دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و فلوشیپ فوق دکتری علوم اعصاب را با مطالعه بر روی ساختار مغزی و عصب شناختی کودکان با اختلال نقص توجه/ بیش فعالی در بیمارستان عمومی مساچوست (MGM) از ان آی اچ (NIH) دریافت نمود. پایان نامه دکتری ایشان برنده بهترین جایزه سال جامعه نارساخوانی اورتون شد.
کتاب حاضر درباره توانایی اجتماعی کودکان، اطلاعات مفیدی را برای درمانگران بالینی و متخصصان تعلیم و تربیت فراهم می آورد. همچنین منبع خوبی برای والدینی که درصدد یافتن پاسخی برای مشکلات اجتماعی فرزندانشان هستند. این کتاب به منظور ارائه یک چهارچوب تحولی، جهت فهم ما از توانایی اجتماعی در سنین مختلف تنظیم شده است. کتاب حاضر با مباحثی درباره نظریه هایی در خصوص توانایی اجتماعی چیست، شروع میشود و با مباحثی از جمله روند تحولی منحصر به فرد کودکان در طی مراحل مختلف رشد و بالندگی ادامه می یابد. مباحث این کتاب مبتنی بر نظریههایی است که تصریحا نشان میدهد که محیط (تربیت) در کنار آوردههای زیستی (وراثت) نقش مهمی را در رشد و اکتساب مهارتهای اجتماعی دارد.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
" وقتی کودک وارد مرحله پیش دبستانی میشود، توانایی خود نظم بخشی در آنها بیشتر میشود و تنظیم رفتارهای خود را بسیار با اهمیت می یابد. کودکانی که قادر به تنظیم عواطف خود نیستند، غالباً در بازی نقش دچار مشکل شده و متعاقبا در کفایت اجتماعی نیز دچار مشکل خواهند شـد."
فصل اول: کفایت اجتماعی کودکان
فصل دوم: رشد كفايت اجتماعی در كودكان
فصل سوم: ارزیابی کفایت اجتماعی کودکان
منابع
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد