×

جستجو

×

دسته بندی ها

×
توجـه
برای استفاده از نسخه ویندوزی به رمز عبور نیاز دارید درصورتیکه رمزعبور ندارید بعدازنصب، بر روی لینک " رمز عبور را فراموش کرده ام" کلیک کنید.
دانلود نسخه ویندوز

دانلود کتاب از اپلیکیشن کتابچین

×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای دریافت لینک دانلود شماره همراه خود را وارد کنید
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای مطالعه نمونه کتاب، ابتدا اپلیکیشن کتابچین را نصب نمایید.
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
دانلود رایگان نسخه ios
دانلود از اپ استور
چهل قانون دولت عشق

دانلود کتاب چهل قانون دولت عشق

چهل قانون دولت عشق
برای دانلود این کتاب و مطالعه هزاران عنوان کتاب دیگر، اپلیکیشن کتابچین را رایگان دانلود کنید.
%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

جزئیات
فهرست
افتخارات
نقد و بررسی

نام کتاب : چهل قانون دولت عشق

نویسنده : الیف شافاک

ناشر : متن دیگر

مترجم : آذر نوری

تعداد صفحات : 443 صفحه

شابک : 978-600-869-939-2

تاریخ انتشار : 1397

رده بندی دیویی : 6/813

دسته بندی : رمان های خارجی, داستان و رمان های عاشقانه, علم فلسفه، منطق و خداشناسی

نوع کتاب : PDF

قیمت نسخه الکترونیک : 37000 تومان


معرفی کتاب

" چهل قانون عشق " / ملت عشق
کتاب حاضر با عنوان اصلی (The forty rules of love) اثری بسیار مشهور و موفق از نویسنده ترک تبار، الیف شافاک (Elif Shafak) می باشد که با ترجمه ای از آذر نوری ، توسط انتشارات متن دیگر منتشر شده است .
در این رمان معنوی و تأثیرگذار ، دو روایت یکی مربوط به دیدار مولانا و شمس تبریزی و دیگری زندگی زنی در عصر حاضر به نام اللا ، به زیبایی هرچه تمام تر در جریان است . داستان از زندگی اللا آغاز می شود که در آستانه چهل سالگی و غرق در روزمرگی های زندگی شده تا اینکه کتابی برای ویرایش به او سپرده می شود و این آغاز راهی است برای او تا تحول عظیمی را در زندگی خویش تجربه کند . در این کتاب و در داستان شمس و مولانا ، چهل قانون عشق شمس تبریزی به شیوه ای بسیار جذاب و در بازه های زمانی مختلف روایت می شود که می تواند غبار تاریکی را از درون انسان امروزی پاک نموده و او را بار دیگر با عشق واقعی روبه رو سازد ...
در بخشی از این رمان می خوانیم:
" متأسفانه برای بعضی ها ملاک خوبی و بدی ، شنیده ها و دیده های ظاهری شان است. شمس را درویشی بی خانمان می بینند. می گویند شمس دیوانه و بد دهان است، غیرقابل پیش بینی و غیرقابل اعتماد. اما برای من، شمس مثل مظهر عشقی است که گرد جهان می گردد، گاه خورشید است و گاه مهتاب، گاه سایه است و گاه آفتاب. چنین ملاقاتی فقط یک بار در زندگی پیش می آید. یک بار در هر سی و هشت سال. از وقتی شمس به زندگی مان وارد شده، همه می پرسند در شمس چه دیده ای که آنقدر شیفته او شده ای؟ چه دارم به آن ها بگویم؟ هر کس می پرسد یعنی نفهمیده که او کیست، کسی هم که می داند نمی پرسد. "
 

فهرست مطالب

این کتاب فهرست ندارد.

  • بیش از 500 نوبت تجدید چاپ در کشور ترکیه
  • چاپ توسط ناشران مختلف در ایران و استقبال بسیار زیاد از آن

کتاب چهل قانون دولت عشق/ ملت عشق

کتاب چهل قانون دولت عشق  یا  40 Rules of Love که در ایران بیشتر با نام ملت عشق شناخته می شود، از جمله ی رمان هایی ست که نوع نوشتاری بسیار امروزی و نوین دارد . این کتاب روایت عشق مولوی به شمس تبریزی را وصف می نماید .

در حقیقت، داستان عاشقانه و بسیار جذابی که نویسنده ی چیره دست ترک این کتاب یعنی "الیف شافاک"، از عشق بین این دو با کلمات به تصویر می کشد، شاید کمی از واقعیت های تاریخی این ماجرا دور باشد؛ اما در نوع خود دارای نثری روان و روایتی بسیار جذاب است.

 

چهل قانون دولت عشق  یک داستان است و نه یک اثر تاریخی

به این نکته باید توجه بسیار زیادی شود. چرا که در داستانی که شافاک ، از این واقعه تاریخی، که بسیاری را شیفته ی خود کرده، بر پایه ی منویات و نظریات بسیاری از مورخین و صاحب نظران رابطه بین شمس و مولوی را دارای المان هایی گاه متضاد با روایت شافاک می دانند، و رابطه ی این دو معشوق، در چهل قانون دولت عشق، کمی دور و غلو آمیز و بُلد شده است. اما این خصوصیت رمان است و در حقیقت تفاوت یک مورخ با یک رمان نویس ، در استفاده ی رمان نویس از تخیل است و نه صرفا رویدادهای تاریخی.

اما چهل قانون دولت عشق یکی از کتاب هایی است که در چند پاراگراف اول کار خود را می کند و چنان خواننده را تحت تاثیر قرار می دهد که تا پایان کتاب مشتاقانه، داستان را دنبال می کند.

 

تاثیر نویسندگان بزرگ ترک بر الیف شافاک

تاثیر دیگر نویسنده های ترک مانند یاشار کمال و خصوصا اورهان پاموک بر روی شافاک کاملا ، واضح است. اگر یک متن را به قسمت های فرم یا استراکچر و درون مایه و محتوا تقسیم کنیم، نشانه های بسیار نزدیکی، هم در فرم و هم در محتوای چهل قانون دولت عشق با یکی از کتاب های پاموک، یعنی " نام من سرخ" می توانیم بیابیم. البته در جامعه ی امروز ترکیه و پس از دریافت جایزه ی نوبل ادبیات توسط اورهان پاموک در سال 2006 ، تقریبا تاثیر نوع نگارش و محتوای کارهای او را بر روی اکثر قریب به اتفاق  نویسندگان ترک، می توان دید. اما در این مورد دیگر بسیار این تاثیرپذیری خود را نمودار کرده است.

 

مقایسه منطقی اثر شافاک با یکی از آثار اورهان پاموک

اگر به گونه ای استقرایی این دو کتاب را با هم مقایسه نماییم ، و البته استقراء کل به جزء؛ می توانیم به نتایج جذابی دست پیدا کنیم. در کلیت در هر دو اثر محوریت، حول عشق و عاشقی است و در این بین دو یا چند فرد به علت عشق، چیزهایی را فدا می کنند. نزدیکتر که می شویم ، فصل بندی هر دو کتاب فارغ  از نام هایی که دو نویسنده، انتخاب می کنند بسیار نزدیک است . یعنی در هر دو کتاب، فصل های زیاد کم حجم و مینیمال را می توانیم ببینیم. و در نهایت باز هم وقتی نزدیک تر می شویم، می بینیم که شافاک حتی از بعضی از موتیف های پاموک نیز بهره برده است و در اینجا به نوعی تقلید در ساختار و شاکله ی داستان می رسیم.

اما در محتوا قرابت چندانی بین این دو اثر وجود ندارد و شافاک ، به خوبی توانسته محتوایی موجز، لطیف، با احساس و کانسپچوال از یک داستان سنتی ایجاد نماید .

 

تاثیر کتاب چهل قانون دولت عشق بر مولاناشناسی و عرفان دوستی

به جرات می توان گفت که ملت عشق ، اثری است که جانی دوباره به پیکره ی مولانا شناسی و گرایش به مفاهیم عارفانه بخشیده  است . خصوصا در نوع رابطه ای که بین مولانا و شمس ترسیم می نماید، دگردیسی عمیقی را بر کالبد این داستان کهنه ، ایجاد کرده است . تقریبا همه چیز در جای خود قرار دارد و نظمی نوین حاصل از گرایش نویسندگان ترک ( که البته این روزها در  بیشتر رمان های ایرانی و حتی بین المللی هم می توان این موضوع را لمس کرد) به مجیک رئالیسم ، در کتاب وجود دارد و می توان آن را یکی از کتاب های متوسط رو به بالای ادبیات ترکیه برشمرد.

 

کتاب چهل قانون دولت عشق اثری ماندگار

اما به طور خلاصه، می توان با در نظر گرفتن تمام جوانب، ملت عشق را یکی از کتابهای بسیار خواندنی امروزی دانست و می توان مطمئن بود که در صورت تداوم نویسندگی شافاک، آثار بسیار بهتری از او در آینده ، منتشر خواهد شد.

خواندن این کتاب، به علت قرابت ما ایرانیان با محتوا و کاراکترهای داستان یک تجربه ی کاملا ً فوق العاده و لذت بخش است. توصیه می کنیم این کتاب را حتما تجربه کنید .

 

کتاب هایی در این زمینه، که خواندنشان به شما توصیه می شود

در پایان برای علاقه مندان به شناخت رابطه ی واقعی تر شمس و مولانا، چند کتاب را معرفی می کنیم که تا حد زیادی بر شناخت آنان ، بر رابطه ی این دو اسطوره ی زبان فارسی ، تاثیر خواهد داشت . برای این موضوع توصیه می شود کتاب های "مقالات شمس"( که حاصل درسگفتار های او در جلسات عارفانه با شاگردانش است) و کتاب "غزلیات شمس" و در بعضی از بخش های کتاب "فیه ما فیه" مولوی و در آخر کتاب "پله پله تا ملاقات خدا" اثر عبدالحسین زرین کوب، که بر اساس مستندات تاریخی به رابطه و آشنایی این دو با یکدیگر پرداخته است؛ را مطالعه کنید.  

 

به قلم : عبدالعلی دلیر

 

%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

ویدئوهای مرتبط با کتاب

نظرات کاربران

×
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:

برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد

*امتیاز دهید
Captcha
پاک کردن
فاطمه رادمند

هنوز نخوندم

1402-09-08

حسین ایمانی

فقط باید خوند..

1400-04-27

محسن محمدی

اگر دنبال کتابی هستین که سر و پا بخونید گزینه خوبی نیست ولی اگر دنبال کتابی هستین که برای خوندن باید غرق فضای کتاب بشین گزینه خوبیه

1400-04-20

سیما چراغچی

تا الان بالغ بر 150 کتاب را خواندم ولی موقع خواندن هیچ کدام تا این حد لذت نبردم

1400-04-12

اکبر

هیچ موقع تا این سن نمیدونستم داستان زندگی شمس و مولوی میتونه اینقدررر زیبا و شیرین باشه

1400-04-09

اکبر

عالی ترین بود. پیشنهاد میکنم همه بخونید

1400-03-29

kosar mohammadi

کتاب قشنگ و پر محتوایی بود اما از اونجا که من از قبل تر کتاب هایی مثل سینوهه رو خوندم و قدرت کلام و پختگی این کتابو دیده بودم به نظرم نویسنده میتونست بیشتر روی کتاب کار کنه و اونو پخته ترش کنه

1400-03-24

kosar mohammadi

از دیدگاه من این کتاب یک مشکل اساسی ای داشت و اونم این بود که خانوم ویراستار که شخصیت اصلی داستان بود، زمانیکه تحت تاثیر زندگی شمس قرار میگیره هیچ موقع انتظار نمی رفت که به شوهرش خیانت کنه..

1400-03-22

rahim pashaei

این کتاب فوق العادس و دیدگاه آدمو کلا عوض میکنه

1400-03-17

زهره بانی

واقعا عالی بود عالی

1400-03-10

منصور حصاری

یک آدم درست کار وخوب، هرگز کاری رو که شمس با کیمیا کرد رو نمی کنه، ولی وقتی کشتنش دلم حسابی خنک شد

1400-03-09

حامد مالکی

میتونم بگم یکی از بهترین کتابایی که تو عمرم خوندم. واقعا عالی بود. منو متاثر کرد

1400-03-03

مریم میرزایی

بی نظیره. واقعاااااا نمیدونم چی بگم!

1400-02-14

سهیل سرلک

بسیار زیبا و خواندنی. خواندن این کتاب را به همه ی کتابچینی های عزیز معرفی می کنم

1399-12-02

حسین صاحبی

از نظر من این کتاب فوق العادس و هر فرد حداقل یکبار باید این کتابو بخونه

1399-11-30

شاهین بخارایی

فقط یک کلمه میتونم بگم، فوق العاده

1399-11-27

احمد شکیب

یکی از بهترین کتابایی بود که خوندم... کتابی نیست که همینجور سرسری و الکی خونده بشه.. من یک سری نکته برای خودم یادداشت کردم... عالیه از دستش ندید.

1399-11-26

برچسب ها