×

جستجو

×

دسته بندی ها

×
توجـه
برای استفاده از نسخه ویندوزی به رمز عبور نیاز دارید درصورتیکه رمزعبور ندارید بعدازنصب، بر روی لینک " رمز عبور را فراموش کرده ام" کلیک کنید.
دانلود نسخه ویندوز

دانلود کتاب از اپلیکیشن کتابچین

×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای دریافت لینک دانلود شماره همراه خود را وارد کنید
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای مطالعه نمونه کتاب، ابتدا اپلیکیشن کتابچین را نصب نمایید.
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
دانلود رایگان نسخه ios
دانلود از اپ استور
مسأله مشروعیت

دانلود کتاب مسأله مشروعیت

مسأله مشروعیت
برای دانلود این کتاب و مطالعه هزاران عنوان کتاب دیگر، اپلیکیشن کتابچین را رایگان دانلود کنید.
%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

جزئیات
فهرست

نام کتاب : مسأله مشروعیت

نویسنده : مهدی هادیان

ناشر : گوی

تعداد صفحات : 292 صفحه

شابک : 978-600-5637-25-0

تاریخ انتشار : 1392

رده بندی دیویی : 297/564

دسته بندی : ادیان، مذاهب و فرقه ها, کلام و عقاید

نوع کتاب : Epub

قیمت نسخه الکترونیک : 10100 تومان


معرفی کتاب

"مساله مشروعیت" / پژوهشی درباره ساختار رهبری و نظام مشروعیت در آیین بهائی
کتاب حاضر اثری از مهدی هادیان می باشد که توسط انتشارات گوی منتشر شده است.
فصل نخست این کتاب به بررسی ویژگی های حجج الاهی از دیدگاه اسلام اختصاص یافت و هرجا دیدگاه بهائیت با اسلام هماهنگ بوده، در همان فصل به آن اشاره و برخی مستندات آن ارائه شده است.
در فصل دوم به مقایسه ی زندگی دو پیامبر مورد ادعای بهائیان، یعنی سید باب و جناب بهاءالله، با ویژگی های پیش گفته پرداخته شده است. البته در بخشهایی نیز، به تفاوتهای میان دیدگاه اسلام و بهائیت در چگونگی کسب مشروعیّت اشاره شده و دیدگاه بهائیان در این تفاوتها مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از این موارد، نفی ایجاد مشروعیّت به واسطه ی ارائه ی معجزه توسط پیامبران الاهی از دیدگاه بهائیان است که بخش مهمی از این فصل را به خود اختصاص می دهد.
فصل سوم کتاب به بحث «دلیل تقریر» از دیدگاه رهبران و نظریه پردازان بهائی اختصاص یافته است. در این فصل، این مسأله در سه محور مورد موشکافی و نقد قرار گرفته است.
فصل چهارم کتاب به نظام مشروعیّت و رهبری در آیین بهائی پس از بهاءالله پرداخته و با تکیه بر کتاب «الواح وصایا»ی عبدالبهاء، نظام رهبری در بهائیت را به طور کامل تشریح کرده است. در این فصل، ایده های شوقی در تشکیل بیت العدل، حدود وظایف و ویژگی های آن، مقام «ولیامر الله»، ارتباط آن با بیت العدل و چگونگی رهبری توأمان این دو نهاد بر بهائیت مطالبی را تقدیم خوانندگان عزیز کرده است. در بخش پایانی این فصل، نظرات احمد یزدانی از مهمترین مبلغان بهائی در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است.
فصل پنجم کتاب به بررسی نظام رهبری در بهائیت پس از شوقی افندی و میزان تطابق حوادث روی داده با نظام پیش گفته در فصل چهارم پرداخته است. در این فصل در مورد «مسأله ی مشروعیّت» بیت العدل بدون حضور ولی امر الله، مدعیان جانشینی شوقی و سرنوشت انشعابات در بهائیت پس از شوقی، مطالبی به خوانندگان محترم عرضه شده است.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:
"با مطالعه ی مقایسه ای اسلام به عنوان دینی مقبول و الاهی از سوی جامعه ی بهائی و بهائیت به عنوان مدعی جدید دیانت از سوی پروردگار، به این نتیجه ی اصلی و اساسی دست می یابیم که از دیدگاه هر دو گروه، حایز بودن «علم وهبی الاهی»، لازمه ی نبوت و پیامبری است. امّیت نیز هر چند از سوی هر دو گروه، به عنوان یکی از شاخصه های پیامبر اکرم(ص) مطرح شده است، از سوی بهائیان به عنوان ویژگی ذاتی پیامبران الاهی مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین، به یک دیدگاه مشترک در زمینه ی ویژگی حجت های الاهی از دیدگاه مسلمانان و بهائیان میرسیم که میتواند مبنای بحث و گفت و گو میان دو گروه قرار گیرد: علم وهبی الاهی.
اما مسأله ی مهم دیگری که در مورد علوم الاهی پیامبران در دیدگاه بهائیان وجود دارد آن است که این علوم کاملاً با علوم تجربی بشری و معاصر خود در تطابق است و اصولاً در صورت عدم تطابق دین با علوم قطعی بشری، این علمِ بشری است که نظر خود را بر دین تحمیل میکند و اعتقاد به مسائلی که مغایر علم بشری است، قابل قبول نیست. این مسأله را به دلیل آن که در ادامه ی کتاب به بحث نظام مشروعیّت و رهبری در دیانت بهائی خواهیم پرداخت، از دیدگاه اسلامی مورد بررسی قرار نخواهیم داد."

فهرست مطالب

سخن مؤسسه ی بهائی پژوهی

مقدمه مؤلف

فصل اول: مقایسه ی نظام رهبری و مشروعیّت در ادیان الاهی و بهائیت

فصل دوم: بررسی نظام مشروعیّت در دیانت بهائی و میزان انطباق صفات پیش گفته بارهبران بهائیت

فصل سوم: نگاهی به دلیل تقریر

فصل چهارم: بررسی نظام مشروعیّت و رهبری پس از بهاءالله در میان بهائیان

فصل پنجم: نظام مشروعیّت و رهبری بهائیت پس از شوقی

%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

نظرات کاربران

×
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:

برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد

*امتیاز دهید
Captcha
پاک کردن
برچسب ها