×

جستجو

×

دسته بندی ها

×
توجـه
برای استفاده از نسخه ویندوزی به رمز عبور نیاز دارید درصورتیکه رمزعبور ندارید بعدازنصب، بر روی لینک " رمز عبور را فراموش کرده ام" کلیک کنید.
دانلود نسخه ویندوز

دانلود کتاب از اپلیکیشن کتابچین

×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای دریافت لینک دانلود شماره همراه خود را وارد کنید
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای مطالعه نمونه کتاب، ابتدا اپلیکیشن کتابچین را نصب نمایید.
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
دانلود رایگان نسخه ios
دانلود از اپ استور
نگرش مثبت آموزش بر خانواده های متعالی

دانلود کتاب نگرش مثبت آموزش بر خانواده های متعالی

نگرش مثبت آموزش بر خانواده های متعالی
برای دانلود این کتاب و مطالعه هزاران عنوان کتاب دیگر، اپلیکیشن کتابچین را رایگان دانلود کنید.
%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

جزئیات
فهرست

نام کتاب : نگرش مثبت آموزش بر خانواده های متعالی

نویسنده : اقدس ابراهیم زاده

ناشر : درخت بلورین

تعداد صفحات : 120 صفحه

شابک : 978-964-9985-32-9

تاریخ انتشار : 1394

رده بندی دیویی : 649/1

دسته بندی : خانواده و روابط اجتماعی, کتابهای روانشناسی, علوم تربیتی

نوع کتاب : PDF

قیمت نسخه الکترونیک : 12400 تومان


معرفی کتاب

"نگرش مثبت آموزش بر خانواده های متعالی"
کتاب حاضر اثری از اقدس ابراهیم زاده می باشد که توسط انتشارات درخت بلورین منتشر شده است.
توجه به امر نیازهای آموزشی در تحقق اهداف آموزشی خانواده از اهمیت زیادی برخوردار است که نباید از آن غافل بود. در این راستا این پژوهش در نظر دارد که نگرش والدین دانش آموزان شهر تهران در مورد میزان اثربخشی و کارایی برنامه های آموزشی خانواده را در برآوردن نیازهای آموزشی آنان بررسی کند و دیگر اینکه دیدگاه و نگرش اولیاء دانش آموزان به سمت اشتیاق و احساس کمبود این نوع کلاس ها در آنها تقویت شود.
در این میان نقش تربیت در محیط خانواده ازاهمیت ویژه ای برخورداراست. مسئله تربیت، مسئله حیات و سرنوشت فرد و جامعه است. هدف و مقصد آن سازندگی و آفرینندگی مداوم و ایجاد زمینه هایی جهت شکوفایی استعدادهای بالقوه انسان است. با توجه به این نکته می توان گفت که با تربیت های مختلف، می توان افراد مختلف و متفاوتی به وجود آرد و به عبارتی این تعلیم و تربیت است که سرنوشت کودکان و به دنبال آن سرنوشت ملت ها را تعیین می کند و به همین دلیل آنچه که به تعلیم و تربیت مربوط می شود باید مورد بررسی و پژوهش و عمیق ترین مناسبات انسانی است و با پی بردن به اهمیت خانواده و تاثیر آن در زندگی فردی و اجتماعی، ضرورت آموزش هایی که بتواند خانواده ها را با شناخت بیشتری در تربیت فرزندانشان یاری رساند بیش از پیش احساس می شود. بدیهی است که اینگونه آموزش ها زمانی مقید خواهد بود که با توجه به نیازها و مشکلات والدین شرکت کنند در کلاس ها تنظیم شده باشد.چون برای دستیابی به هدف این پژوهش لازم بود که از نظریات اولیای دانش آموزانی که در کلاس ها شرکت کرده اند استفاده شود. بنابراین مناسب ترین روش برای این پژوهش روش پیمایشی در نظر گرفته شده است.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:
"تمامی اعضای خانواده در تربیت کودک سهیم اند. به این تربیت، اگر هر یک از اعضا پس از تشکیل خانواده و وجود فرزند، نقش و وظیفه خود را به نحو مناسب و شایسته ای انجام دهند، خانواده به کمال مطلوب خود خواهند رسید. در میان اعضای خانواده، پدر و مادر نقش ویژه ای در تربیت فرزند دارند. در این رابطه، «ابوعلی سینا نقش اصلی را از آن پدر دانسته و وظیفه او را نگهداری و تربیت اعضای خانواده می داند  می گوید: مرد، که صاحب زن و فرزند و خدمتگزار J توابع است در خانواده ای که این اشخاص، افراد و جمعیت، آن را تشکیل داده اند، رئیس و مدیر می باشد و تکالیفی به او متوجه است.»
درباره نقش مادر و پدر در تربیت، خواجه نصیرالدین طوسی معتقد است که «مادر در ارتباط با فرزندان عمدتا عهده دار تربیت جسمانی است و بخش اعظم تربیت طفل را که شامل انواع دیگر تربیت است، متعلق به پدر می داند»، با توجه به نظرات ذکر شده می توان گفت که، پدر و مادر، هر دو در تربیت فرزند، نقش مهم و سرنوشت سازی را بر عهده دارند. اما مادر فردی است که مواظبت و نگهداری طفل را از نخستین لحظات زندگی، بر عهده دارد و فرزند بیشتر وقت و زندگی خود را خصوصا در سال های اول زندگی-که دارای اهمیت ویژه ای می باشد- در کنار و همراه مادر می گذراند. به عبارت دیگر، کودک، بیشتر همراه مادر است تا پدر، بنابراین، تاثیرات رفتاری مادر در تربیت فرزند را نمی توان کم اهمیت تر از تاثیر پدر دانست. خصوصا در جهان پیچیده امروزی که پدر، به دلیل اشتغال و فاصله و محل کار تا خانه، کمتر از مادر، با فرزند ارتباط دارد. با این وجود می توان گفت پدر، نقش مدیر اصلی و مجری قانون در خانواده و مادر نقش فراهم کننده محیط مناسب خانواده را برای تربیت صحیح، به عهده دارد. با وجود همه این موارد، والدین هرگز نباید این حقیقت را فراموش کنند که در تربیت سالم کودک، مسئولیت مشترک دارند و در این مورد موظفند، صادقانه و صمیمانه با یکدیگر همکاری کنند."

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

فصل اول: خانواده

فصل دوم: آموزش

فصل سوم: یادگیری

فصل چهارم: اضطراب

بخش اول : تعریف نظری و عملیاتی متغییر ها

بخش دوم : نظریه ها و مذل های اضطراب

بخش سوم : هوش

 

%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

نظرات کاربران

×
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:

برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد

*امتیاز دهید
Captcha
پاک کردن
برچسب ها