دانلود کتاب آینده پژوهی - تحلیل لایه ای علت ها 1
نویسندگان: سهیل عنایت ا..., ایوانا میلویه یچ
ناشر : شکیب
نویسندگان: سهیل عنایت ا..., ایوانا میلویه یچ
ناشر : شکیب
نام کتاب : آینده پژوهی - تحلیل لایه ای علت ها 1
نویسندگان : سهیل عنایت ا..., ایوانا میلویه یچ
ناشر : شکیب
مترجمان : فاطمه عیوضی, مهدی مبصری, علیرضا نصراصفهانی, مریم یوسفیان, محمد فراهانی
تعداد صفحات : 603 صفحه
شابک : 978-964-2695-79-9
رده بندی دیویی : 003/2
دسته بندی : علوم اجتماعی، فرهنگ و سبک زندگی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 27900 تومان
"آینده پژوهی با روش تحلیل لایه ای علت ها - جلد اول"
کتاب حاضر اثری از سهیل عنایت الله و ایوانا میلویه یچ می باشد که با ترجمه ای از فاطمه عیوضی، مهدی مبصری، علیرضا نصراصفهانی، مریم یوسفیان و محمد فراهانی توسط انتشارات شکیب منتشر شده است.
در کتاب مورداشاره 17 نمونه پژوهی با موضوعات مهندسی ژنتیک در کشاورزی، فقر، پایندگی، شهرها، نژادپرستی، جهانی سازی، تحصیل، رسانه ی جهانی، ژاپنِ پس از حباب اقتصادی، علم باوری، هوش و هوانوردی وجود دارد، که در این موضوعات از روش تحلیل لایه ای علت ها استفاده شده است. تحلیل لایه ای علت ها2 اکنون پیشروی شماست، که ادامه ی توسعه های نظری و روش شناسی و کاربردهای عملی این روش بعد از انتشار کتاب تحلیل لایه ای علت ها 1، مجموعه مقالات محسوب می شود. علاوه بر فصول مقدماتی و نتیجه گیری که به دست نویسندگان کتاب (عنایت ا... و میلویه ویچ) نوشته شده، این کتاب از 34 فصل در شش بخش اصلی تشکیل شده است. ساختار این کتاب همانند کتاب قبل است که با بحث های نظری و روش شناختی شروع می شود و در ادامه، به 29 نمونه پژوهی مختلف پرداخته شده است. روی هم رفته، 42 نویسنده در نوشتن این کتاب مشارکت داشته اند، در این مشارکت موضوعاتی در رابطه با محیط، ناهمسازی و امنیت، آرزوهای ملی، مسائل مالی، آموزش و پرورش، سلامتی و بهزیستی، نیروی کار، جامعه، فیلم و هنر پوشش داده شده اند. این موضوعات در ادامه با جزئیات بیشتری بررسی می شوند.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
"پدیده های قطعی در جهان وجود دارد که ممکن است در آینده برای این نقشه ی آبی چالش زا باشد. این پدیده ها شامل «سیاره ای شدن آب»، «ژئوپلیتیک آب» و «جهانی سازی آب».سیاره ای شدن آب یعنی آب آشامیدنی فراوانی در جهان برای پاسخگویی به الگوی مصرف کنونی وجود دارد؛ هرچند دسترسی و میزان دسترسی به آب در بعد محلی و منطقه ای بسیار متفاوت است. اگرچه بعضی مناطق از ضریب دسترسی بالایی به آب برخوردارند ولی از تنش آبی رنج می برند، زیرا سرمایه گذاری کمی برای توسعه زیرساختارهای آبی در این مناطق صورت گرفته است. در مناطق دیگر اگرچه ظاهراً از نظر آماری در تنش آبی قرار دارند، ولی کمبود خود را با سرمایه گذاری مالی در جهت زیرساختارهای توسعه آب جبران می کنند. تغییرات اقلیمی تأثیرات چشمگیری بر پایداری ذخایر آبی در جهان در دهه های پیشرو می گذارد."
پیشگفتار
مقدمه
بخش اول
نظریه پردازی تحلیل لایه ای علت ها: تاریخچه، زمینه و مقایسه ها
بخش دوم
آینده های محیط زیست و منابع طبیعی
بخش سوم
نزاع، صلح و امنیت
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد