دانلود کتاب جایگزین های حبس و زندان در حقوق جزای ایران
دانلود کتاب جایگزین های حبس و زندان در حقوق جزای ایران نوشته کورش زارع از انتشارات قانون یار. این را با 1سوم قیمت نسخه چاپی در اپلیکیشن کتابخوان کتابچین بخوانید.
" جایگزین های حبس و زندان در حقوق جزای ایران" کتاب حاضر اثری از کورش زارع و ویراستاری آزیتا اسدی و نظارت فنی محسن فاضلی می باشد که توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است. امروزه این امر مسلم شده است كه مجازات زندان، ناقض حقوق بشر است. چرا كه آثار و پیامدهایی دارد كه با هدف و غرض اصلی از اعمال مجازات زندان كاملاً متفاوت است. توضیح بیشتر اینكه مجموعه فضا و شرایط زندان نه فقط كمكی به بازپروری شخصیت محكوم و بازگرداندن او به اجتماع نمیكند؛ بلكه سبب هتك حرمت شدید و طبعاً آسیبهای روحی و روانی میگردد. عواملی از قبیل سوء رفتار زندانبانان با زندانیان، نحوه نگهداری زندانیان، فساد در زندان، عدم رعایت بهداشت در زندان و شرایط اسفبار ساختمان زندانها و اشباع زندانها عواملی است كه باعث شده مجازات زندان تاثیری بر اصلاح مجرم و جرم زدائی نداشته باشد. حتی اسباب جزم زائی و مجرم پروری را نیز فراهم آورد. از طرفی حبس به عنوان کیفر در تاریخ تحولات حقوق کیفری یعنی نیمه دوم قرن هیجدهم همواره به عنوان یک واقعیت گریزناپذیر وجود داشته است. هر چند در طی ادوار مختلف تحولاتی در رویکرد به فلسفه مجازات حبس پدیده آمده است. حق آزادی که پس از حق حیات اساسی ترین حق بشر محسوب می شود جایگاه خود را پیدا کرد و بر همین مبنا چهارچوب روابط قوای حاکم بر شهروندان بارها تعریف شد و حقوق شهروندی افزایش یافت . این کتاب در دو بخش به ماهیت و پیشینه جایگزین های حبس در حقوق ایران و انگلیس و نگرش های حقوقی به اقسام جایگزین های حبس در ایران و انگلیس می پردازد. در بخشی از این کتاب میخوانیم: " فلسفه جریمه نقدی متغیر یا نسبی به عنوان مجازات این است که با تعیین جریمه ای بیش از درآمدهای ناشی از جرم، مجرم را از تلاش برای به دست آوردن سود نامشروع باز دارد. در این روش، مقنن قصد دارد در ترازوی سنجش سود و زیان عمل، به گفته بنتام، کفه ترازو را به سود عدالت کیفری سنگین تر سازد تا مجرمان سود، خود را در پرهیز از آن عمل بجویند. به موجب ماده 561 قانون مجازات اسلامی، مرتکب قاچاق اموال تاریخی - فرهنگی، افزون بر مجازات های مقرر، به پرداخت جریمه، معادل دو برابر قیمت اموال موضوع قاچاق ملزم است."
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مطالعه کتاب را به دیگران توصیه میکنید؟ چرا و به چه کسانی؟ کدام بخش از کتاب نظر شما را جلب کرد؟ مانند یک کارشناس نظر دهید.