دانلود کتاب جرم زدایی در قوانین جزایی کنونی
نویسنده: میلاد میوه یان
ناشر : قانون یار
نویسنده: میلاد میوه یان
ناشر : قانون یار
نام کتاب : جرم زدایی در قوانین جزایی کنونی
نویسنده : میلاد میوه یان
ناشر : قانون یار
تعداد صفحات : 248 صفحه
شابک : 978-622-6055-75-8
تاریخ انتشار : 1397
رده بندی دیویی : 55/345
دسته بندی : حقوق جزا و جرم شناسی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 18000 تومان
" جرم زدایی در قوانین جزایی کنونی"
کتاب حاضر اثری از میلاد میوه یان و ویراستاری نوید رحیمی و نظارت فنی محسن فاضلی می باشد که توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است.
عدم توجه به واقعیت ها ویافته های جرم شناسی وعلوم جنایی ودگرگونی سریع و نامناسب قوانین کیفری تحت تأثیر انقلاب اسلامی ونفوذ آموزه های شرعی از طریق ترجمه صرف متون فقهی منجر به تصویب و وضع موادی در قانون مجازات گردیده است که در بسیاری از موارد به طورمستقیم وغیرمستقیم منجر به جرم زایی قانون مجازات اسلامی شده است. از طرف دیگر افزایش عناوین مجرمانه سبب گردیده که قلمرو حقوق و آزادی های فردی و بنیادین بشر کاهش یابد و بالعکس قلمرو مداخله دولت افزایش یابد که نتیجه آن نارضایتی تابعان حقوق و ناکارآمدی عملکرد نظام عدالت کیفری میباشد. این مسائل باعث ایجاد شرایط مجرمانه و در نتیجه جرم زا بودن قوانین کیفری گردیده است. از این سو، پرداختن به این موضوع برای کمک به قانون گذار جهت تدوین قانون جامع و راهبردی و ارائه راهکارهایی جهت رفع ابهامات و برخی نقایص قانون گذاری ضرورت واهمیت موضوع تحقیق را نمایان می سازد. در این مورد برخی سوالات مانند اینکه آیا تدوین برخی قوانین توسط قانون گذار به عنوان عامل جرم زا به حساب میاید؟ یا آیا افزایش عناوین مجرمانه میتواند به جرم زایی منجر گردد؟ مطرح میشود که در این کتاب سعی شده به اینگونه پرسشها و ابهاماتی که در این مورد وجود دارد پاسخ داده شود.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
" در نظام حقوقی ایران اصل ممنوعیت مجازات های نامتناسب در هیچ یک از قوانین موضوعه به صراحت پیش بینی نشده و مجازات های تعیین شده در بسیاری از قوانین کیفری ما با معیارهای اصلی تناسب هماهنگ نیستند . علی رغم اهمیتی که اصل ممنوعیت مجازات های نامتناسب دارد، تاکنون در هیچ کدام از اسناد و قوانین و مقررات مربوط به حقوق بشر ضابطه و ملاکی دقیق و روشن برای تبیین مفهوم تناسب جرم و مجازات و ارزیابی مجازات های متناسب ارائه نشده است . برخی از معیارها مثل معیار باز دارندگی عمومی و خصوصی، مصلحت عمومی و اصلاح مجرم که برای تعیین و ارزیابی مجازات های متناسب ارائه گردیده است کاملأ با فلسفه وجودی اصل تناسب مغایرت دارد . بنابر این نخستین پرسشی که به ذهن متبادر می شود این است که با چه معیار و یا معیارهایی می توان مجازات متناسب را از مجازاتهای نامتناسب تشخیص داد ؟ "
این کتاب فهرست ندارد.
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد