دانلود کتاب حقوق بشر: پارادوکس تئوریک و تناقضات عملی
نویسنده: جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان
ناشر : دیدمان
نویسنده: جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان
ناشر : دیدمان
نام کتاب : حقوق بشر: پارادوکس تئوریک و تناقضات عملی
نویسنده : جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان
ناشر : دیدمان
تعداد صفحات : 120 صفحه
شابک : 978-600-9727-58-2
تاریخ انتشار : 1395
رده بندی دیویی : 341/4981
دسته بندی : کتابهای اسلامی, حقوق بین الملل
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 13000 تومان
" حقوق بشر " / پارادوکس تئوریک وتناقضات عملی
کتاب پیش رو اثر اندیشکده ی برهان می باشد که از انتشارات دیدمان منتشر شده است.
در حالی که ایران همیشه مدعی بوده و هست که شهروندانش در کرامت کامل، زیست میکنند و مطابق با موازین اصیل حقوق بشر، رفتار قواعد شهروندی را تعریف کرده است، ولی همواره یکی از متهمان ردیف اول نقض حقوق بشر است. حال سؤال اینجاست که علت اصلی اتهامات علیه ایران در محافل و سازمانهای حقوق بشری چیست؟ کشورهایی که ایران را متهم به نقض حقوق بشر میکنند، در مورد این حقوق از چه وضعیتی برخوردارند؟ اینها و سؤالاتی مشابه، چیزهایی هستند که در این کتاب به دنبال پاسخ به آنها هستیم.
اندیشنامه حاضر که حاصل تلاش گروه مطالعات بینالملل اندیشکده برهان است، با نیمنگاهی به آنچه دنیای غرب و نظام سلطه به نام حقوق بشر در ساحت نظر و عمل ارائه مینماید، میکوشد تا تناقضات نظری و عملیِ ادعا تا رفتار غرب را تبیین نماید. امید است که این مجموعه مفید حق جویان و آزاداندیشان واقعشده و مورد رضایت پروردگار عالمیان قرار گیرد.
«مبانی اسلامی و غربی حقوق بشر»، «مبانی اتهامات علیه ایران، علل و پاسخها» و «وضعیت حقوق بشر کشورهای دموکراتیک» عناوین فصل های ۳ گانه این کتاب هستند.
در بخشی از کتاب می خوانیم :
" لیبرالیسم به عنوان ایدئولوژی نظام سیاسی ایالات متحدهی آمریکا، در اصول و مبانی خود، به حق حریم خصوصی افراد و لزوم مصونیت آن در برابر قدرت عمومی اذعان و توجه دارد؛ اما قدرت عمومی و سیاسی همواره به بهانههای ایجاد نظم و امنیت یا شرایط اضطراری، به محدود نمودن این حوزه و حتی نادیده انگاشتن آن مبادرت کرده است. حادثهی یازدهم سپتامبر 2001 میلادی، محیط امنیتی جدیدی را ایجاد کرده که نظام سیاسی این کشور با وضع قوانین و مقررات مداخلهجویانه؛ به شکلی گسترده نسبت به نقض حقوق فردی و از جمله دخالت در حریم خصوصی افراد اقدام نموده است و برای اولین بار پس از این واقعه، شاهد تأسیس وزارتخانهای به نام «وزارت امنیت داخلی» بودیم. در زیر تلاش خواهیم کرد تا در چند بخش، وضعیت حریم خصوصی را با تکیه بر قوانینی که در این کشور در قرن 21 در این زمینه تصویب شدهاند، مورد بررسی قرار دهیم."
این کتاب فهرست ندارد.
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد