کتاب حکم اولیه و ثانویه فقهی امحاء کالای قاچاق
نویسنده: سیدرحمت الله سیادت
ناشر : میراث فرهیختگان
برای مطالعه این کتاب، اپلیکیشن کتابچین را رایگان دانلود کنید.
دانلود اپلیکیشن کتابچیننویسنده: سیدرحمت الله سیادت
ناشر : میراث فرهیختگان
امتیاز دهید 0 رای
نام کتاب : حکم اولیه و ثانویه فقهی امحاء کالای قاچاق
سیدرحمت الله سیادتنویسنده: سیدرحمت الله سیادت
ناشر : میراث فرهیختگان
تعداد صفحات: 104 صفحه
شابک: 978-600-8898-34-4
تاریخ انتشار: 1397
رده بندی دیوی: 297379/
دسته بندی: فقه و اصول ، احکام, کتابهای اسلامی, حقوق جزا و جرم شناسی
نوع کتاب: Epub
قیمت پشت جلد: 12000 تومان
قیمت نسخه الکترونیک: 6000 تومان
" احکام کالای قاچاق " / حکم اولیه و ثانویه فقهی
کتاب حاضر به تالیف سید رحمت الله سیادت از انتشارات میراث فرهیختگان منتشر شده است.
موضوع این کتاب عبارت است از (حکم اولیه وثانویه امحاء کالاهای قاچاق) و در سه بخش تنظیم شده:
بر این اساس بخش اول با زیرمجموعه های مربوط به بررسی و تعریف مفاهیم حکم، فتوی، انواع حکم، شرایط صدور حکم و خصوصیات حکم ولایی و حکومتی، تعریف قاچاق و انواع و آثار آن و پیشینه آن پرداخته شده است .
دربخش دوم مبانی فقهی وحقوقی مورد بحث قرارگرفته و بیان شد که حکم امحاء حکمی ولایی و حکومتی است لذا این گونه از حکم بصورت تفصیلی موردبحث قرارگرفته و شرایط صدور آن و خصوصیات آن و نمونه هایی از احکام ولایی و حکومتی بیان شده و آراء واندیشه های فقها و اندیشمندان این حوزه مورد بحث قرارگرفته وسعی شده به این پرسش ها پاسخ داده شودکه آیا صدوراحکام ولایی شرایط خاص دارد؟ آیا می توان حکم ولایی را نقض نمود؟ آیا دیگران می توانند از احکام ولایی تمکین ننمایند؟
و بالاخره فرجام احکام ولایی چگونه است وچه کسی میتواند این احکام را پایان بخشد؟
دربخش سوم به مبانی فقهی وحقوقی امحاء پرداخته شده وسعی شده به این پرسش ها پاسخ داده شود که حکم اولیه امحاء کالاهای قاچاق چیست؟ حکم ثانویه کالاهای قاچاق چیست؟
آیا امحاء بعنوان راهکار اول مدنظرست یا راهکار های جایگزین وجوددارد؟
در این تحقیق سعی شده موضوع فوق که مساله ای جدید و کاربردی است ازجوانب مختلف مورد بحث قرارگیرد وازمنظر آموزه های دینی وقوانین موضوعه مورد تحقیق قرارگیرد وسرانجام به این پرسش اساسی جواب داده شودکه آیا ازمنظر متون فقهی و آموزه های دینی و همچنین قوانین موضوعه میتوانیم کالاهای قاچاق را امحاء نموده و از بین ببریم یاخیر؟
در بخشی از کتاب می خوانیم :
" کالاهای قاچاق یکی از ملموس ترین نشانه های اقتصاد بیمار در دنیاست مخصوصا اینکه در سال های اخیر این مساله ضرر های مختلف در حوزه های سیاسی اقتصادی فرهنگی اجتماعی به کشور وارد کرده است . خرید و فروش کالاهای قاچاق از دیر زمان در جوامع بشری مطرح بوده است و سابقه آن به قدمت تاریخ تجارت است . این روزها بازار اجناسی که از مرزهای کشور به صورت قاچاق وارد می شوند رونق پیدا کرده و اگرچه به صورت عمده انجام می گیرد ولی موجب ضرر و زیان های اقتصادی برای تولید کنندگان داخلی می شود . از این رو بسیار ضروری است که مساله قاچاق کالا از منظر مبانی فقهی و آموزه های اسلامی و همچنین قوانین موضوعه مورد بحث قرار گیرد و جوانب مختلف مساله کنکاش شود و در این پژوهش برآنیم تا این مساله را پی بگیریم و بیشتر موضوع را از منظر مبانی فقهی بررسی خواهیم کرد ."
لینک کوتاه کتاب http://ketabch.in/61094961