دانلود کتاب سیاست و دینداری در اسلام
نویسنده: محمد کریمی پرویز
ناشر : آتریسا
نویسنده: محمد کریمی پرویز
ناشر : آتریسا
نام کتاب : سیاست و دینداری در اسلام
نویسنده : محمد کریمی پرویز
ناشر : آتریسا
تعداد صفحات : 192 صفحه
شابک : 978-600-6723-53-2
تاریخ انتشار : 1393
رده بندی دیویی : 297/48
دسته بندی : علوم سیاسی, کلام و عقاید, کتابهای اسلامی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 30000 تومان
قیمت با 50% تخفیف: 15000 تومان
"سیاست و دینداری در اسلام" / بازخوانی آراء و اندیشه های مصطفی ملیکان درباره «حکومت دینی»، «سکولاریزم» و رابطه این دو
کتاب حاضر اثری از محمد کریمی پرویز می باشد که توسط انتشارات آتریسا منتشر شده است.
مصطفی ملکیان، اندیشمند، نویسنده، مترجم و ویراستار متون اخلاقی و دینی سال 1335 در شهرضای استان اصفهان متولد شد. ملکیان تحصیل در رشته مهندسی مکانیک را در دانشگاه تبریز به سال ۱۳۵۲ آغاز کرد، اما دغدغههای فلسفی و کلامی وی را رها نکرد و سبب شد تا وی رشته فنی را رها و به سراغ فلسفه برود. او تحصیل در حوزه و دانشگاه را همزمان پی گرفت. ملکیان در سال ۱۳۶۵ در رشته فلسفه موفق به اخذ مدرک لیسانس شد و با اینکه تنها یک گام تا دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد فلسفه اسلامی دانشگاه تهران فاصله داشت از ادامه تحصیل انصراف داد. سپس به قم رفت و سالیانی نیز به تحصیل در حوزه علمیه قم پرداخت. وی از شاگردان مؤسسه امام خمینی (ره) بود که زیر نظر آیتالله محمدتقی مصباح یزدی اداره میشود و مدتی هم در این موسسه به تدریس پرداخت. ویرایش کتاب «جامعه و تاریخ» آیتالله مصباح یزدی از نتایج این همکاری است.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
" مدعای پروژه عقلانیت و معنویت پاسخ به این پرسش است که آن بخشی از زندگی آرمانی که در اختیار ما قرار دارد، چگونه به دست میآید. پاسخ این است که این زندگی از راه عقلانیت و معنویت حاصل میشود. عقلانیت و معنویت، زندگی آرمانی را تا آنجا که در اختیار صاحب زندگی قرار دارد فراهم میکند. از آنجا که عقلانیت و معنویت دو مؤلفهای هستند که ما را به زندگی آرمانی میرسانند؛ از اینرو هیچکدام هدف نیستند و هر دو ابزار هستند؛ لذا نگاه به این دو مؤلفه به چشم دو وسیله گریزناپذیر است و نمیتوان از آنها دوری کرد و به زندگی آرمانی رسید. ملکیان میگوید «من نه دلنگران سنّتم، نه دلنگران تجدّد، نه دلنگران تمدّن، نه دلنگران فرهنگ و نه دلنگران هیچ امر انتزاعی از این قبیل. من دلنگران انسانهای گوشت و پوست و خون داری هستم که میآیند، رنج میبرند و میروند.»"
مقدمه
فصل اول
زندگی، آثار و مبانی معرفتی ملکیان
فصل دوم
دین شناسی
فصل سوم
دین، مدرنیته و نو اندیشی دینی
فصل چهارم
دموکراسی، سکولاریسم و حاکمیت دینی
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد
در این کتلب ما با ایده ها و نظرات اقای ملکیان در مورد حکومت های دینی و سکولار و نیز تفاوت های انها اشنا می شویم . کتا خوبیه ولی برخی مباحثش یه مقدار نامفهومه .
1400-06-30