دانلود کتاب قانون حمایت خانواده
نویسنده: شهلا رضایی
ناشر : قانون یار
نویسنده: شهلا رضایی
ناشر : قانون یار
نام کتاب : قانون حمایت خانواده
نویسنده : شهلا رضایی
ناشر : قانون یار
تعداد صفحات : 94 صفحه
شابک : 978-600-7918-19-4
تاریخ انتشار : 1396
رده بندی دیویی : 346/55015
دسته بندی : حقوق خانواده
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 10000 تومان
" قانون حمایت خانواده"
به همراه : آیین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده مصوب 1393 - قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست مصوب 1392 - آیین نامه اجرایی ماده 36 و 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست 1394 - قانون نحوه اهداء جنین به زوجین نابارور - آیین نامه اجرایی قانون نحوه اهداء جنین به زوجین نابارور - قانون اجازه رعایت احوال شخصیه ایرانیان غیر شیعه در محاکم - قانون نحوه اجرای محكومیتهای مالی 1394
کتاب حاضر اثری از شهلا رضایی و نظارت فنی نگار جعفری می باشد که توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است.
قانون حمایت از خانواده به پیشنهاد قوه قضائیه در جلسه هیئت دولت محمود احمدینژاد در تیر ۱۳۸۶ تصویب و به مجلس ارسال شد. بخشهایی از این قانون مورد انتقاد فعالان سیاسی و اجتماعی قرار گرفتهاست و آن را در جهت تضعیف خانواده و مغایر با قانون اساسی میدانند. گرچه از بخشهایی از مفاد این قانون نیز به عنوان اقدامات مثبت حمایت میکنند. بر اساس یکی از مواد این قانون که جنجالیترین بخش آن نیز هست، مردان برای ازدواج مجدد نیازی به اجازه و آگاهی همسر قبلی خود ندارند و تنها لازم است به دادگاه توانایی مالی خود برای داشتن زن جدید را اثبات کنند. فراکسیون زنان مجلس هفتم پیشنهاد بازگرداندن لایحه به دولت را ارائه کرد که مورد قبول قرار نگرفت. مجلس هشتم در اسفند ۱۳۹۰ لایحه را مصوب کرد و به شورای نگهبان ارسال نمود. این شورا در اردیبهشت مواردی را مبهم دانست و مواردی را خلاف شرع اعلام نمود و لایحه را جهت اصلاح به مجلس بازگرداند. سرانجام مجلس نهم با اصلاح لایحه، نظر شورا را تأمین کرد و در اسفند ۱۳۹۱ لایحه به تأیید شورا رسید و تبدیل به قانون شد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
" چنانچه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر طلاق تسلیم شود، سردفتر مکلف است مراتب را کتباً به زوج اعلام نماید تا ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ برای اجرای طلاق در دفترخانه حاضر شود. درصورتی که زوج در مهلت مقرر در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر با تعیین مهلت مناسبی که کمتر از یک هفته نباشد، به زوجین ابلاغ مینماید که برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. عذرهای قابل قبول برای تعیین مهلت دیگر، همان موارد مندرج در ماده ۳۰۶ قانون آییندادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی یا اعذار شرعی است."
این کتاب فهرست ندارد.
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد
خوبه
1402-07-12
خوبه
1402-07-12