دانلود کتاب لزوم پیشگیری از فساد مالی و اداری در نظام بانکی کشور
نویسنده: آریا عزیزی
ناشر : فرزانگان دانشگاه
نویسنده: آریا عزیزی
ناشر : فرزانگان دانشگاه
نام کتاب : لزوم پیشگیری از فساد مالی و اداری در نظام بانکی کشور
نویسنده : آریا عزیزی
ناشر : فرزانگان دانشگاه
تعداد صفحات : 160 صفحه
شابک : 978-622-6538-34-3
تاریخ انتشار : 1398
رده بندی دیویی : 10955/332
دسته بندی : کتابهای اقتصادی, حقوق عمومی و خصوصی, حقوق اداری
نوع کتاب : Epub
قیمت پشت جلد : 35000 تومان
قیمت نسخه الکترونیک : 20000 تومان
"لزوم پیشگیری از فساد مالی و اداری در نظام بانکی کشور"
این کتاب به کوشش آقای آریا عزیزی تالیف شده و توسط انتشارات فرزانگان دانشگاه منتشر شده است.
فساد اداری به عنوان معضلی بزرگ، بسیاری از کشورهای در حال توسعه از جمله ایران را درگیر کرده است ، بطوری که وقت و انرژی و امکانات فراوانی را از این کشورها به هدر میدهد.
متاسفانه فساد اداری در ایران وجود دارد. طبعاً بخشی از این فساد، بازمانده از نظام پیشین و بخشی نیز معلول عملکرد و شرایط گریزناپذیر سالهای پس از انقلاب اسلامی بوده است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به دلایل متعدد، نظام جمهوری اسلامی و دولتهای مختلف آن قادر به انجام اصلاحات و تغییرات مثبت لازم جهت شناسایی و مبارزه با عوامل فسادآفرین نگردید، و شرایط جنگ و تحمیل آن به کشور نیز عامل مهم دیگری در تشدید آن بودهاست.
مهمترین بخشی که متاسفانه فساد در آن نیز بیشتر دیده می شود نظام بانکی کشور است. نظام بانکی ایران و قوانین موجود درآن سبب شده تا فسادپذیر باشد و همین امر هرساله سبب اختلاس هایی با رقم های نجومی می شود. اینجاست که لزوم پیشگیری از فساد مالی در نظام بانکی بیشتر از پیش به چشم می آید.
این کتاب به موضوع فساد مالی و اداری در نظام بانکی کشور ولزوم پیشگیری از آن می پردازد. هدف این کتاب بررسی رابطه بین عوامل سازمانی و میزان فساد اداری در یک سازمان میباشد. به همین منظور و در قالب یک پژوهش این مساله بررسی شده و در نهایت نتایج و داده های بدست آمده تحلیل می شود.
نکته مثبت این کتاب ارائه پیشنهادهایی است که برای جلوگیری از فساد اداری در نظام بانکی کشور ارائه می کند.
در بخشی از کتاب آمده است:
" عموماً3 نوع دیدگاه متفاوت برای طرح ریزی سیستم کنترل وجود دارد که عبارتند از: کنترل اقتصادی، کنترل اداری و کنترل فرهنگی که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت.
کنترل اقتصادی؛ دیدگاهی است که بر کاربرد مکانیسمهای خارجی بازار تأکید مینماید. کنترل در مورد معیارهایی چون رقابت قیمتها یا سهم بازار اعمال میشوند. سازمانهایی که این دیدگاه را دارند عموماً آنهایی هستند که دارای محصولات و خدماتی کاملاً ویژه و جداگانه هستند و در شرایط رقابت کامل قرار دارند.
کنترل اداری؛ دومین دیدگاه، کنترل اداری نام دارد و بر قدرت رسمی تأکید دارد و بر آئیننامههای اداری، مقررات، دستورالعملها و سیاستها متکی است. این نوع کنترل بر مبنای استاندارد فعالیت شرح کامل وظایف برای هدایت رفتار اداری کارمند و سایر مکانیسمهای اداری مثل بودجه صورت می گیرد تا این اطمینان بدست آید که اعضای سازمان دارای رفتارهای مناسب شغلی بوده و به استانداردهای عملکردی موردنظر دست مییابند.
کنترل فرهنگی؛ این دیدگاه به سیستمهای برنامهریزی شده کنترل اشاره دارد که در آن رفتارهای کارمند با توجه به ارزشهای مشترک، هنجارها، شعائر، باورها و جنبههای دیگر فرهنگ سازمانی تنظیم میشود..."
پیشگفتار
فصل اول
بررسی موضوعی بحث
فصل دوم
ادبیات نظری
فصل سوم
روش شناسی تحقیق
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و ماخذ
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد