دانلود کتاب مقدمات مشاوره در مدارس
نویسندگان: گروه مؤلفین, نیما اربابی
ناشر : جالیز
نویسندگان: گروه مؤلفین, نیما اربابی
ناشر : جالیز
نام کتاب : مقدمات مشاوره در مدارس
نویسندگان : گروه مؤلفین, نیما اربابی
ناشر : جالیز
تعداد صفحات : 98 صفحه
شابک : 978-622-6774-27-7
تاریخ انتشار : 1398
رده بندی دیویی : 371/42
دسته بندی : علوم اجتماعی، فرهنگ و سبک زندگی, علوم تربیتی
نوع کتاب : PDF
قیمت نسخه الکترونیک : 27000 تومان
"مقدمات مشاوره در مدارس"
کتاب حاضر اثری از نیما اربابی، سمیه محمداوغلی، میثم اسدپور، فرشید پیران و معصومه قدیر زاده می باشد که توسط انتشارات جالیز منتشر شده است.
معمولاً معلّمان طی یک دوره ی طولانی با دانش آموزان در تعامل بوده به طوری که رفتار آنان را مشاهده می نمایند. لذا میتوانند برنامه های هدایتی و راهنمایی را در مدرسه توسعه دهند، مشاهده و بررسی رفتار فراگیر اوّلین گام برای فعّالیت راهنمایی و مشاوره است و این موقعیت برای معلّمان بیش از هر فرد دیگری در مدرسه مهیا است. معاونت آموزش عمومی و امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش سیاست ارتقای مهارت راهنمایی و مشاورهای معلّمان را محور فعّالیت های خویش برای توسعه ی آموزش و پرورش قرار داده است و طرح «احیای نقش مشاوره و راهنمایی» در همین راستا در استان های کشور به اجرا گذاشته شده است و برای استحکام علمی طرح مذکور اسناد علمی متعدّد تولید و دوره های آموزشی متناسب پیش بینی شده است. کتاب حاضر یکی از منابع مفید در جهت ارتقای مهارت معلّمان در زمینه های فوق الذّکر است.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
"درک روانشناسی گشتالت عبارت است از درک مفاهیم مرکزی آن، که در میان مفاهیم اصلی، گشتالت و میدان (field) را می توان نام برد. کلمه آلمانی گشتالت در انگلیسی به قالب، هیئت و ساختار، شکل یا الگو ترجمه شده است. مکتب گشتالت اولین حرکت روانشناختی آلمان، بر مبنای روش آزمایش بود. استدلال اصلی آنها این بود که حقایق روانشناختی «از ذرات ایستای نامربوط تشکیل نمی شود » و لذا مطالعه آنها نیازمند شیوه کل گراست. آنها عقیده داشتند که ادراک، ترکیب نامتشکلی از عناصر نیست که بطور متوالی بصورت مفاهیمی معنی دار در ذهن با هم پیوستگی داشته باشند، بلکه ادراک را کلیتی منسجم و متشکل از یک هیئت configuration یا یک گشتالت می دانستند."
مقدمه
فصل اول
نظریه های مشاوره
فصل دوم
مشاوره در مدارس
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد