دانلود کتاب حل و فصل منازعات در سازمان تجارت جهانی
نویسندگان: آریا عزیزی, الهه اکبری دوبرجی
ناشر : قانون یار
نویسندگان: آریا عزیزی, الهه اکبری دوبرجی
ناشر : قانون یار
نام کتاب : حل و فصل منازعات در سازمان تجارت جهانی
نویسندگان : آریا عزیزی, الهه اکبری دوبرجی
ناشر : قانون یار
تعداد صفحات : 178 صفحه
شابک : 978-622-6055-48-2
تاریخ انتشار : 1397
رده بندی دیویی : 92/382
دسته بندی : تجارت و بازرگانی, حقوق تجارت, حقوق بین الملل
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 18000 تومان
" حل و فصل منازعات در سازمان تجارت جهانی"
کتاب حاضر اثری از آریا عزیزی (کارشناس ارشد حقوق بین الملل) و الهه اکبری دوبرجی و ویراستاری فرزانه رضایی و نظارت فنی محسن فاضلی می باشد که توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است.
برای آنکه یک سازمان بین المللی بتواند از کارآمدی خوبی برخوردار باشد باید دارای یک نظام مناسب برای حل و فصل اختلافات باشد تا پس از تشکیل بتواند در رابطه با مسائل مختلف سازمان از جمله تفسیر اساسنامه، توافقات، اصول و اهداف سازمان و موارد مشابه که در بین اعضا بروز خواهد کرد، حل اختلاف شود. در سال 1994 در کنفرانس وزیران در مراکش به دولتهای عضو سازمان تجارت جهانی ماموریت داده شد تفاهم نامه حل و فصل اختلافات را در ظرف 4 سال پس از لازم اجرا شدن موافقت نامه های سازمان مورد بررسی مجدد قرار دهد. رکن حل و فصل اختلافات بررسی خود را در سال 1997 آغاز کرد و مباحث غیر رسمی را بر مبنای طرح ها و موضوعاتی که اعضاء ارائه داده بودند به انجام رساند. و بسیاری از اعضاء اعتقاد به اصلاح تفاهم نامه داشتند و در اعلامیه دوحه تصریح دارد تا مذاکرات با هدف دستیابی به توافق تا پایان ماه مه سال 2003 خاتمه یابد و در حال حاضر مذاکرات بدون جدول زمانی ادامه دارد و این مذاکرات در نشستهای ویژه رکن حل و فصل اختلاف صورت می پذیرد. موضوع اصلی کتاب در رابطه با نظام حل و فصل اختلافات در سازمان تجارت جهانی و ایضا شیوه های حل و فصل اختلافات در سازمان تجارت جهانی می باشد و در مورد نظام حل و فصل اختلافات با توجه به اجرایی شدن تفاهم نامه کنفرانس وزیران در سال 1994 و آغاز به کار رکن حل و فصل اختلاف در سال 1997 و اجرایی شدن آن در سال 2003می توان نظام حل و فصل اختلاف را به روش تفضیل شده در کتاب بررسی کرد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
" تحقیق یک روش مسالمت آمیز است که هم به عنوان تنها روش حل مسالمت آمیز اختلاف به کار می رود و هم به طور هم زمان با سایر روش های حل اختلاف به کار گرفته می شود. تحقیق می تواند براساس یک موافقتنامه دو جانبه برای حل اختلاف دو کشور توصیه شود و یا در معاهدات چند جانبه و همه جانبه پیش بینی شود. نحوه تشکیل کمیسیون تحقیق در برخی معاهدات توسط کشورهای عضو مشخص می شود و در مواردی نیز طبق مقررات یک معاهده ، رجوع یک جانبه یکی از اصحاب دعوا به کمیسیون تحقیق پیش بینی شده است."
این کتاب فهرست ندارد.
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد