دانلود کتاب میان رشتگی در الهیات و کلام
نویسنده: پیتر وان اینواگن
ناشر : میان رشته ای
نویسنده: پیتر وان اینواگن
ناشر : میان رشته ای
نام کتاب : میان رشتگی در الهیات و کلام
نویسنده : پیتر وان اینواگن
ناشر : میان رشته ای
مترجم : منصور متین
تعداد صفحات : 326 صفحه
شابک : 978-600-97723-2-2
تاریخ انتشار : 1396
"میان رشتگی درالهیات و کلام" / مساله شر
کتاب حاضر با عنوان اصلی (The problem of evil) اثری از پیترفان اینواگن (Peter Van Inwagen) می باشد با ترجمه ای از منصور متین، توسط انتشارات میان رشته ای منتشر شده است.
اين كتاب مشتمل بر سلسله خطابهها یا سخنرانیهای هشتگانهای است که آقای پیتر فان اینواگن در سال 2003 ، در دانشگاه سنت آندروز ، و مطابق سنت گیفورد ایراد نموده است. گفتارهاي ايشان به طور عام بر موضوع کلامی «مساله شرّ» و برداشتهای مختلف از آن متمرکز است كه خواننده را درباره دلالت شرور عالم بر «بود یا نبود» خداوند به تفكر واميدارد. گفتارهاي مذكور نهایتاً در سال 2006 در قالب کتاب تدوين، ويرايش، و با افزودن توضيحاتي تحت همان عنوان يعني «مسأله شرّ» - منتشر گرديده است. پروفسور فان اینواگن استاد فلسفه دانشگاه نوتردام، از علاقمندان مباحث متافیزیک، الهیات طبيعي، فلسفه دین، منطق و زبان است. برخی از آثار ایشان در متن كتاب و همچنين طي يادداشتها و پاورقي گفتارهاي حاضر (قسمت يادداشتها و ارجاعات) معرفي شدهاند.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
" قدرت مطلق و کمال اخلاقی، چنانکه گفتم، اجزای غیرقابل بحثِ تصور خداست. موجودی که بزرگترین موجودِ ممکن باشد و در عین حال قدرتی کمتر از آنچه از او انتظار میرود داشته باشد (و یا احتمالاً با قدرتی که موجود ممکن ضعیفتر از او دارد)، این یک تناقض در عبارات است؛ و همچنین است در مورد موجودی است که بزرگترین موجود ممکن باشد و گاهی اشتباهی عمل کند. اگر عالم توسط موجودی هوشمند ساخته شده و اگر آن موجود کمتر از قادر مطلق است (و اگر موجود دیگری که قادر مطلق باشد وجود ندارد) پس ملحدان درست میگویند که: خدا وجود ندارد. اگر عالم توسط موجودی قادر مطلق ساخته شده و اگر آن موجود حتی یک کار اخلاقاً اشتباه انجام داده باشد (واگر موجود قادر مطلق دیگری وجود ندارد که هرگز هیچ کار اخلاقاً اشتباهی انجام نمیدهد) پس ملحدان درست میگویند که: خدا وجود ندارد. اگر خالق جهان هم فاقد قدرت مطلق و هم فاقد کمال اخلاقی بود، و ادعا میکرد که خدا است، یا شیّاد می بود یا احمق - شیّاد می بود، اگر ادعا میکرد که هم قادر مطلق است و هم اخلاقاً کامل؛ و احمق می بود اگر ضمن پذیرفتن اینکه نه قادر مطلق است و نه اخلاقاً کامل، بازهم ادعای خدایی میداشت."
توضیحات ناشر
مقدمه مترجم
پیش گفتار
گفتار اول: : مسأله شرّ و برهان بر اساس شرّ
گفتار دوم: تصور خدا
گفتار سوم: شکست فلسفی
گفتار چهارم: برهان شرّ جهانشمول
گفتار پنجم: ادامه برهان جهانشمول
گفتار ششم: برهان شرّ موضعی
گفتار هفتم: رنج و آلام حیوانات
گفتار هشتم: اختفای خداوند
یادداشت ها و ارجاعات
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد