×

جستجو

×

دسته بندی ها

×
توجـه
برای استفاده از نسخه ویندوزی به رمز عبور نیاز دارید درصورتیکه رمزعبور ندارید بعدازنصب، بر روی لینک " رمز عبور را فراموش کرده ام" کلیک کنید.
دانلود نسخه ویندوز

دانلود کتاب از اپلیکیشن کتابچین

×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای دریافت لینک دانلود شماره همراه خود را وارد کنید
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
×
دانلود رایگان اپلیکیشن کتابچین
برای مطالعه نمونه کتاب، ابتدا اپلیکیشن کتابچین را نصب نمایید.
دانلود رایگان نسخه ویندوز
دانلود نسخه ویندوز
دانلود رایگان نسخه ios
دانلود از اپ استور
ناظم حکمت در قلب پیرایه

دانلود کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه

ناظم حکمت در قلب پیرایه
برای دانلود این کتاب و مطالعه هزاران عنوان کتاب دیگر، اپلیکیشن کتابچین را رایگان دانلود کنید.
%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

جزئیات
فهرست
نقد و بررسی

نام کتاب : ناظم حکمت در قلب پیرایه

نویسنده : نازان آریسوی

ناشر : سنگ

مترجم : یاسمن پوری

تعداد صفحات : 150 صفحه

شابک : 978-622-99936-7-5

تاریخ انتشار : 1397

رده بندی دیویی : 894/363

دسته بندی : نثر و قطعه ادبی, شعر فارسی

نوع کتاب : Epub

قیمت نسخه الکترونیک : 15000 تومان


معرفی کتاب

"ناظم حکمت در قلب پیرایه" / نامه ها و عاشقانه های بانوی گیسو حنایی
کتاب حاضر با عنوان اصلی (Piraye’de Nazim Olmak) اثری از نازان آریسوی (Nazan Arisoy) می باشد که با ترجمه ای از یاسمن پوری، توسط انتشارات سنگ منتشر شده است.
ناظم حکمت شاعر بزرگ ترک، ناب ترین اشعار عاشقانه اش را برای زنی سرود که او را بانوی گیسو حنایی قلبش می نامید. پیرایه، با نام کامل «خدیجه پیرایه» در دسامبر ساال 1906 چشم به جهان گشود. پیرایه در ازدواج اولش صاحب دو فرزند شد اما فرزند دومش را در غیاب همسرش به  دنیا آورد. ناظم نیز پس از دو ازدواج ناموفق سرانجام با پیرایه آشنا شد و با او ازدواج کرد. این کتاب مجموعه ای از نامه های پیرایه، همسر سوم ناظم حکمت  به او می باشد.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
" روزی برایت گفته بودم «اگر تو را دار بزنند، می‌‌میرم.» پاسخت چه واقع‌گرایانه و ساده بود. بر خود خشم گرفتم. حس کردم که نتوانسته‌ام شدت عشقم را برایت ثابت کنم و به مهری که در دل دارم باور نداری. از این روست که به‌سادگی گفتی: «زنده می‌‌مانی.»"




 

فهرست مطالب

این کتاب فهرست ندارد.

کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه اثری به یادماندنی از نازان آریسوی است که در آن با مجموعه ای از نامه های پیرایه رو به رو می شوید. نازان آریسوی نامه های پیرایه همسر سوم ناظم حکمت را گردآوری کرده و به عنوان یک کتاب آنها را منتشر کرده است. در این نقد و بررسی شما را با بعدهای مختلف کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه آشنا خواهیم کرد.

 

نقد و بررسی کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه

 

خلاصه ای از کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه

همانطور که از نام کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه پیداست، نامه های در رابطه با عشق پیرایه به ناظم حکمت است. پیرایه بعد از اولین ازدواج خود صاحب یک فرزند شد و به عرصه سینما و موسیقی ورود کرد. بعد از موفقیت های زیادی که پیرایه به دست آورد تصمیم گرفت به مصر برود و فعالیت های خود را در کشور مصر به ثمر برساند و نهایت دیگر هیچ وقت به وطن خود برنگشت.

ناظم حکمت همسر پیرایه، اختلافات زیادی با زن اول خود داشت و بعد از جدا شدن از زن خود مجدد با یک بازیگر تئاتر ازدواج کرد. اما با همسر دوم به مشکلات زیادی برخورد کرد و در انتها تنها به استانبول برگشت. پیرایه دوست خواهر ناظم بود و در رفت و آمدهایی با همدیگر داشتند؛ یک دل نه صد دل عاشق شدند؛ ولی پیرایه در این مورد شک و تردیدهای فراوانی داشت.

آخر پیرایه به این امر رضایت داد و با داشتن دو فرزند در سال 1932 با ناظم حکمت ازدواج کرد. در همان روزهای اول زندگی زناشویی این پیرایه و ناظم، ناظم به دلیل سرودن شعرهای سیاسی به زندان افتاد و پیرایه به فکر نوشتن شعرهای عاشقانه در وصف ناظم حکمت افتاد

 اما این تمام داستان نیست!

 

افتخارات کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه

فراز و نشیب هایی که پیرایه در این مسیر تحمل کرد و حتی آنها را به زبان نیاورد؛ باعث شد پسرش به جای او تمام رازهای مادر را فاش کند. نامه هایی که در یک چمدان چوبی جمع شدند و هیچکس از وجود آنها خبر نداشت، ناگهان به کتابی محبوب در جهان و کشور ترکیه تبدیل شد.

 کتاب ناظم حکمت در قلب پیرایه جزء نثر و قطعه ادبی بوده که توسط انتشارات سنگ عرضه شده است. این کتاب تا به حال 121 بار چاپ شده و در دسترس عموم قرار گرفته است. ناظم حکمت یکی از شاعران بزرگ قرن بیستم بوده که حتی یونیسف سال 2002 را به نام این شاعر ثبت و نام گذاری کرده است.

 

به قلم : فائزه رنجبران

%

با کد 1ketabchin در اولین خرید 50 درصد تخفیف بگیرید

نظرات کاربران

×
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:

برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد

*امتیاز دهید
Captcha
پاک کردن
برچسب ها