دانلود کتاب بررسی عوامل جرم و پیشگیری از آن
نویسنده: سجاد فتاحی زفرقندی
ناشر : فرزانگان دانشگاه
نویسنده: سجاد فتاحی زفرقندی
ناشر : فرزانگان دانشگاه
نام کتاب : بررسی عوامل جرم و پیشگیری از آن
نویسنده : سجاد فتاحی زفرقندی
ناشر : فرزانگان دانشگاه
تعداد صفحات : 196 صفحه
شابک : 978-622-6538-25-1
تاریخ انتشار : 1397
رده بندی دیویی : 4/364
دسته بندی : حقوق عمومی و خصوصی, حقوق اداری, حقوق جزا و جرم شناسی
نوع کتاب : Epub
قیمت پشت جلد : 38000 تومان
قیمت نسخه الکترونیک : 10900 تومان
"بررسی عوامل جرم و پیشگیری از آن"
کتاب فوق اثری از آقای سجاد فتاحی زفرقندی می باشد که توسط انتشارات فرزانگان دانشگاه منتشر شده است.
زندگی انسانها از همان ابتدا دو وجه داشته است. یک روی آن دوستی و ملایمت و روی دیگر آن جنگ و نزاع درگیری بین انسانها بوده است. این مورد را می توان از همان ابتدای خلقت و دشمنی میان هابیل و قابیل متوجه شد.
جرم و جنایت یکی از مقوله های بسیار مهمی است که در تمامی جوامع به آن پرداخته شده و قوانین بسیاری برای آن درنظرگرفته شده است. در هر کشور و براساس شرایط آن، موضوعات مختلفی به منزله جرم تلقی می شود که قانون گذار سعی کرده جزای مناسبی برای آن در نظر بگیرد.
ولی نکته مهم در یک جامعه سالم این است که بتوان از وقوع جرم پیشگیری کرد. برای پیشگیری از وقوع جرم ابتدای امر باید عواملی که باعث جرم می شود را شناسایی کرد.
این کتاب با بررسی قانون اساسی ایران ابتدا به تعریف جرم پرداخته و سپس به بیان عواملی می پردازد که می تواند سبب جرم شود و سعی می کند راه هایی برای پیشگیری از جرم ارائه کند.
در بخشی از کتاب می خوانیم :
" تعریف جرم در فقه اسلامی:جرم در زبان قرآن و به تبع آن در فقه اسلامی، عبارتست از انجام دادن فعل یا گفتن قولی است که شارع مقدس آنرا منع کرده است. به تبع دیگر افعال و اقوالی جرم تلقی می شوند که مغایر با احکام یا اوامر و نواهی باری تعالی باشند به طوری که در ایه دوازدهم سوره مائده «یَجرمنّکُم» به معنای کارهای زشت و ناپسند وارد شده است و نیز لفظ «مجرمین» در آیه چهل و هشتم از سوره قمر نیز ناظر به اعمال و رفتار زشت کسانی است که در گمراهی به سر می برند. همین معنا را می توان از آیاتی که در باب انواع جرایم مشمول است قصاص نفس، قصاص عضو، دیه، حد زنا، حد قذف، حد سرقت در قرآن کریم وارد شده است استشهاد نمود. سخن اما خمینی (ره) درباره جرم: امام خمینی (ره) نیز جرم را در معنای عام آن مورد توجه قرار داده و آنرا شامل هر فعل حرام یا ترک واجب قابل مجازات دانسته اند. متنها شرطی را که قائل شده اند اینست که لفظ جرم را برای گناهان کبیره استعمال کرده است..."
مقدمه
فصل اول
جـرم
فصل دوم
عوامل ارتکاب جرم
فصل سوم
پیـشـگـیـری
فصل چهارم
جمع بندي و نتيجه گيري
فهرست منابع
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد