دانلود کتاب خلاقیت در کودکان
نویسندگان: تکتم سیف الهی, ستار بابااحمدی میلانی
ناشر : کدیور
نویسندگان: تکتم سیف الهی, ستار بابااحمدی میلانی
ناشر : کدیور
نام کتاب : خلاقیت در کودکان
نویسندگان : تکتم سیف الهی, ستار بابااحمدی میلانی
ناشر : کدیور
تعداد صفحات : 124 صفحه
شابک : 978-600-8141-33-4
تاریخ انتشار : 1395
"خلاقیت در کودکان"
کتاب حاضر اثری از ستار بابا احمدی میلانی و تکتم سیف الهی می باشد که توسط انتشارات کدیور منتشر شده است.
خلاقیت اصطلاح و واژهای است که امروزه در محافل علمی و آموزشی و دانشگاهی و کارگاهی و حتی اذهان عموم مردم کاربرد فراوانی دارد. فراوانی این کاربرد و استفاده از این اصطلاح به موقعّیت فعلی و رشد و ترقّی و پیشرفت جامعه، مربوط میشود. البته این بدان معنی نیست که در سالهای گذشته خلاقیت وجود نداشته است زیرا زمینههای پیشرفت و توسعه و رشد و تعالی در عرصههای مختلف که امروزه شاهد هستیم در گذشته پی ریزی شده است.
اما آنچه که در حال حاضر احساس میشود یک نیاز عام و عمومی است. از آنجایی که والدین معمولا از نتایج برخوردهای خود با فرزندانشان بازخوردی دریافت نمیکنند و یا نمیدانند درهرسنی چه انتظاری باید از آنان داشته باشند والدین معولا روشهای سنتی تربیتی گذشته را ادامه داده و کمتر به فکر اصلاح هستند. فرض بر این است اگر آنان متوجه اثرات قابل توجه فرزند پروری خود شوند قطعا در بکارگیری روشهای مناسبتر جدیت و دقت به خرج خواهند داد. به هرحال نوع برخورد و توجه والدین با مقوله خلاقیت که آنرا در کودکان تقویت و یا تضعیف نمایند بسیار مهم خواهد بود. از این رو این کتاب سعی در بررسی و ارائه راهکارهایی جهت افزایش خلاقیت در کودکان میباشد.
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
"خلاقيت مورد علاقه روانشناسان و نوآوري مورد علاقه جامعه شناسان است (فرنوديان، 1370 ،ص 6). البته ظاهرا مفاهيم خلاقيت و نوآوري مشابه هم به نظر مي رسند حقيقت نيز چنين است هر دو مفهوم ارتباط نزديكي به هم دارند چرا كه هردو به ايجاد ايده و پديده جديد معطوف هستند با اين تفاوت كه خلاقيت به عنوان عامل فردي، ذهني و دروني، ريشه نوآوري محسوب مي شود. به عبارت ديگر نوآوري مرحله كاربردي و محصول نهايي خلاقيت است. چنانچه نتيجه خلاقيت به صورت يك محصول، خدمات و روش انجام كار جديد تجلي يابد نوآوري ظاهر شده است. بنابراين خلاقيت خميرمايه و جوهره نوآوري محسوب مي شود. به عبارت ديگر، درخلاقيت اطلاعات جديد بدست مي آيد و در نوآوري آن اطلاعات به صورتهاي گوناگون در بازار عرضه مي شود. با اين حال ممكن است خلاقيت افراد به مرحله ظهور نرسد اما درهرحال افراد نوآور خلاق محسوب مي شوند بنابراین نوآوري اعم از خلاقيت است. "
فصل اول: خلاقیت اصول و مبانی
فصل دوم خلاقیت و نوآوری
فصل سوم: انواع خلاقیت
فصل چهارم: عوامل موثر بر خلاقیت
فصل پنجم: شناسایی و پرورش خلاقیت
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد