دانلود کتاب خودسازی
نویسنده: علی اصغر احمدی
ناشر : پرکاس
نویسنده: علی اصغر احمدی
ناشر : پرکاس
نام کتاب : خودسازی
نویسنده : علی اصغر احمدی
ناشر : پرکاس
تعداد صفحات : 73 صفحه
شابک : 978-600-7469-14-9
تاریخ انتشار : 1394
رده بندی دیویی : 155/5
دسته بندی : خودشناسی و خودسازی
نوع کتاب : PDF
قیمت نسخه الکترونیک : 35000 تومان
" خودسازی " / نوجوان و مهارت های زندگی 2
کتابی به نویسندگی علی اصغر احمدی است که توسط انتشارات پرکاس منتشر شده است.
حتما بارها واژه ی روانشناسی به گوش شما خورده است.
روانشناسی یک علمی است که به بررسی علمی رفتار و فرآیند های ذهنی می پردازد. منظور از «رفتار» در روانشناسی، آن دسته از فعالیت های جانداری است که به وسیله ی یک جاندار دیگر یا با دستگاه های آزمایشگاهی قابل مشاده است.
و منظور از فرآیند های ذهنی یعنی آن دسته از فعالیت های جاندار که قابل مشاهده مستقیم نیست ولی می توان آن را از روی آثارش در رفتار فرد استنباط کرد. نمونه هایی از رفتار عبارتند از مطالعه کردن، صحبت کردن، ورزش کردن و ... و نمونه هایی از فرآیندهای ذهی عبارتند از حل مسئله، سبک تفکر، یادگیری و...
پس از ارائه کتاب خودشناسی از مجموعه نوجوان و مهارت های زندگی اکنون کتاب دوم این مجموعه را با مباحثی در زمینه ی تقویت مهارت های فردی و ذهنی با عنوان خودسازی آغاز می کند.
در این کتاب :
* ابتدا به توضیح مفهوم مهارت های زندگی پرداخته و با ارائه ی مطالب مربوط به نقش عقیده در زندگی انسان وارد مباحث خودسازی می شود.
اشاره به نقض تحصیل در زندگی و مهارت شاگردی کردن، مهارت اندیشیدن و راه های پرورش اندیشه و مهارت مطالعه کردن مباحثی است که در این کتاب به آن ها پرداخته شده است.
* سعی شده است مسائل اساسی را آن گونه که در زندگی مورد نیاز ماست با کمک گرفتن از دانش های روانشناسی و تعلیم و تربیت مورد بررسی قرارد هد. روش کار نیز مبتنی بر تجزیه و تحلیل و نقادی است یعنی از یک سو هر یک از مسائل را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و از سوی دیگر آن را مورد انتقاد قرار می دهد. تا فرد از این طریق بتواند ذهن خود را برای بررسی عمیق تر هر یک از این مسائل آماده کند.
در بخشی از کتاب می خوانیم :
" نکته دیگری که باید ما انسان ها در کسب مهارت به آن بیاندیشیم موانعی است که ما را از رسیدن به مهارت های لازم باز می دارند، این موانع بسیارند. می توانیم آن ها را به دسته های گوناگونی تقسیم کنیم. مثلا می توانیم آن ها را به عوامل بیرونی و درونی تقسیم کنیم. مقصود از عوامل بیرونی عواملی است که در محیط مانع کسب مهارت می شوند، مانند نبودن معلم مناسب، نبودن شرایط لازم برای کسب یک مهارت و یا وجود افرادی که مانع رشد انسان های دیگر می شوند. شیطان خود از عوامل بیرونی است که ما را از کسب مهارتها- بویژه مهارت های حقیقی زندگی باز می دارد. عوامل درونی عواملی هستند مربوط به خود انسان. این عوامل به طرق گوناگون می توانند سد راه انسان باشند. نباید بگوییم که این دسته از عوامل بسیار مهمتر از عوامل بیرونی هستند، زیرا انسان می تواند با تجهیز خود بر بسیاری از موانع بیرونی غلبه کند."
سراغاز
مهارت های زندگی
نقش عقیده در زندگی انسان
خودسازی چیست؟
ضرورت خودسازی در زندگی
برنامه مستمر و روزانه برای خودسازی
خوداگاهی موضع شناسی اصلاح طلبی
خوداگاهی
موضع شناسی
اصلاح طلبی
شکست شکست یا شکست از شکست
ابعاد تحصیل
مهارت شاگردی
مهارت اندیشیدن
مهات مطالعه کردن
سخن پایانی
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد