دانلود کتاب زیارت عاشورا اتحاد روحانی با امام حسین (ع)
نویسنده: اصغر طاهرزاده
ناشر : لب المیزان
نویسنده: اصغر طاهرزاده
ناشر : لب المیزان
نام کتاب : زیارت عاشورا اتحاد روحانی با امام حسین (ع)
نویسنده : اصغر طاهرزاده
ناشر : لب المیزان
تعداد صفحات : 160 صفحه
شابک : 978-964-2609-09-3-x
تاریخ انتشار : 1389
رده بندی دیویی : 297/777
دسته بندی : آداب اسلامی و ادعیه, کتابهای اسلامی
نوع کتاب : PDF
قیمت نسخه الکترونیک : رایگان
" زیارت عاشورا اتحادی روحانی با امام حسین(ع) "
کتاب حاضر نوشته اصغر طاهرزاده از انتشارات لب المیزان منتشر شده است.
زیارت عاشورا اشاره به راهی است که باید طی شود و معراجی است که باید به آن دست یافت. انسان از طریق آن زیارت متوجه میشود طلب در او زنده است و غرایز مانع راهاند، ولی به مدد زیارت حضرت سیدالشّهداء(ع) امکان طی مسیر هست. با نظر به آن حضرت از خداوند تقاضا میکند که؛ «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی عِنْدَک وَجِیها بِالْحُسَینِ(ع)» خداوندا! مرا به حقیقت حسین(ع) پسندیدهی درگاهت قرار بده، تا بتوانم جهت جان خود را به خدا اندازم و در مسیر حقیقتیابی، طریقت حسین(ع) را پیشهی خود کنم تا همچنان که کربلا را عشق به خدا آفرید من نیز از آن عشق بیبهره نباشم و از هبوط بهدرآیم و به معیت با حسین(ع) و اصحاب او نایل گردم و بتوانم از خدا تقاضا کنم؛ «أَسْأَلُهُ أَنْ یبَلِّغَنِی الْمَقَامَ الْمَحْمُودَ لَکمْ» مرا نیز به مقام محمود نایل گرداند.
زیارت عاشورا نقطهی مکرر رجوع به کربلا است و نظر به راهی است که انتخاب حق برای انسانها سخت و پیچیده نگردد، به شرطی که به کربلا و مقام قدسی امام حسین(ع) درست بنگریم و لذا سعیشده است در کتابی که پیش رو دارید این موضوع مورد غفلت قرار نگیرد.
این کتاب بدون ویرایشهای معمولی ادبی و با همان روح حضوری که سخنران محترم انجام داده خدمتتان عرضه میشود تا امکان ارتباط روحی با اصل زیارت برای خوانندهی محترم در سرتاسر کتاب باقی بماند و راهی جهت اُنس با مقام حضرت سیدالشّهداء(ع) باشد. از این رو کتاب حاضر کتابی است برای بارها خواندن، گشودن دوبارهی آن آغاز توسلی است به آستان مقدس حضرت اباعبداللهالحسین(ع) و آنگونه که در متن آمده؛ «بهانهای است برای سیر در مقام نورانی امام حسین(ع) و اتحاد روحانی با آن ذات مقدس».
در بخشی از کتاب می خوانیم :
" خودتان میدانید هدف این است که انسان به وحدت برسد. ما در این دنیا آمدهایم تا از پراکندگی فکری و میلهای پراکنده و هوسهای متفاوت آزاد شویم و به وحدت شخصیت برسیم و در انسانیت به یگانگی دست یابیم، نه ملائکه گردیم و نه خدا شویم، بلکه انسان شویم، اما انسانی یک دِله، نه صد دِله. انسانی که کلّ وجود و کلّ ارادههایش یک اراده شود و آن اراده، ارادهی خداخواهی باشد، در آن صورت است که این انسانِ یگانه شدهی فارغ از میلهای پراکنده، شأنِ اتّصال به حضرت اَحَد و خدای یگانه را پیدا میکند.
نماز را هم برای همین هدف میخوانیم که جان ما با پشتکردن به کثرتها، تماماً یک اراده شود و معبود یگانه را قبلهی خود قرار دهد. به همین جهت خداوند میفرماید: «أَقِمِ الصَّلَاه لِذِکرِی»؛نماز به پا دار جهت یاد من، به طوری که جهت جانت به سوی من باشد که خدای واحد یگانه هستم و جملهی «اَللهُ اَکْبَر» را هم به همین قصد میگوییم، تا بزرگی خدا جایی برای بزرگنمایی غیر، در جان ما نگذارد و جانمان با توجّهات پراکنده به عالَم کثرت، تکّه تکّه نشود. میخواهیم یگانه شویم، آن وقت با یگانهشدنِ جان، به نهایت خود که تقرب به یگانهی مطلق یعنی حضرت احد است نایل میشویم."
این کتاب فهرست ندارد.
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد
کلمه به کلمه کتاب را دوست داشتم مثل اینکه بعد الهی و روحانی وجودم دوستانه با شخصیت زمینی م صحبت می کرد و قصه ی عاشورا را متفاوت با نوحه ها سخنرانی ها تعزیه هایی که دیده و شنیده بودم روایت می کرد احساس کردم که در کربلای سال ۶۰ هستم و لااقل تا موقعی که کتاب را می خواندم این احساس را داشتم
1400-07-08
عالی
1403-03-11