دانلود کتاب سایکودرام و ابراز وجود در روان شناسی بالینی
نویسندگان: اصغر لائی, کریم افشاری نیا
ناشر : قانون یار
نویسندگان: اصغر لائی, کریم افشاری نیا
ناشر : قانون یار
نام کتاب : سایکودرام و ابراز وجود در روان شناسی بالینی
نویسندگان : اصغر لائی, کریم افشاری نیا
ناشر : قانون یار
تعداد صفحات : 128 صفحه
شابک : 978-600-8077-54-1
تاریخ انتشار : 1395
رده بندی دیویی : 891523/616
دسته بندی : کتابهای روانشناسی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 18000 تومان
" سایکودرام و ابراز وجود در روان شناسی بالینی"
کتاب حاضر اثری از اصغر لائی (دانش آموخته کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه) و دکتر کریم افشاری نیا (استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه) می باشد که توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است.
یکی از شاخصهای بسیار مهم در قابلیت دفاع از موقعیت فردی برای دستیابی به اهداف و غلبه بر مشکلات، ابراز وجود است. از جمله مولفه های ابراز وجود توانایی نه گفتن به تقاضاهای نامعقول دیگران است. در واقع ابراز وجود مشخصه مهم پاسخ افراد در یک موقعیت است که در آن موضع و علایق فرد در تعارض با موضع و علایق دیگران قرار می گیرد که خود می تواند تضادهای بالقوه به همراه داشته باشد. سالهاست که گونه های مختلف هنری نظیر درام، موسیقی، نقاشی و مجسمه سازی برای درمان فیزیکی و روانی انسانها مورد استفاده قرار می گیرند و اصولا یک بحث قدیمی است که هنرمند پیش از آنکه با هدف خلق یک اثر هنری برای مخاطبان تلاش کند به دنبال تخلیه درونی و روانی خویش است. سایکودرام تحلیلی روانکاوانه است بر روح انسان و پدیدار شناسی این مهم که چگونه می توان از منظر درام به هزارتوی انسانی رسید. انسانی که این روزها تجارب مشارکت های عرفانی خود را به مدد خرد از دست داده است و در جهانی کاملا عینی زندگی میکند که برای هر پدیده ای نیازمند دلیلی است. از همین روی میتوان به این نکته اشاره کرد که این درام که خود یکسره زندگی است، می تواند بار مهمی را در این آشکار سازی به همراه داشته باشد. انسانی که در این روزهای بی امتیاز تنهاست. مهمترین عناصر مورد توجه در سایکودرام عبارتند از تقویت ارتباطات کلامی و تقویت ارتباطات غیرکلامی که هرکدام از این دو بخش منجر به برقراری سیستم ارتباطی در افراد (فرستنده و گیرنده) می شود. روابط انسانی یکی از ضرورت های زندگی امروزی است که به تناسب رشد تکنولوژی، بر اهمیت آن افزوده می شود بطوریکه می توان آن را زیربنای موفقیت های دیگر در سایر زمینه ها دانست. افراد ناتوان در برقراری ارتباطات، توانایی کمتر ی نسبت به سایر افراد در انجام فعالیت های خود دارند و با توجه به اینکه یکی از مولفه های اصلی سلامت روان و بهزیستی روانشناختی داشتن روابط اجتماعی مناسب می باشد به احتمال زیاد نقص در این ارتباطات موجب مشکلاتی می گردد. بنابراین می توان گفت که یکی از مهمترین مسایل و دغدغه های جوانان و بویژه دانشجویان برقراری ارتباط موثر و روابط اجتماعی با دیگران است
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
" یكی از مهمترین عواملی كه به ما كمك میكند زندگی خوب و موفقی داشته باشیم این است كه خود را بشناسیم، احساس خوبی در مورد خود داشته باشیم. و از كسی كه هستیم شاد و راضی باشیم. فكر میكنید كسی كه احساس خوبی نسبت به خود دارد چه ویژگیهایی دارد؟ همچنین باید بتوانیم بدرستی احساسات خود را، همانطور که هست، بیان کنیم. كسی كه احساس خوبی نسبت به خود دارد، تواناییها و استعدادهای خود را میشناسد، نقاط ضعف خود را میپذیرد و در بیان آن مشکلی ندارد، سعی میكند كه نقاط ضعف خود را تقویت و نقاط ضعف خود را اصلاح نماید. چنین ویژگیهایی نقش خیلی مهمی در یك زندگی شاد و موفق دارد چون كسی كه خود و دیگران را دوست دارد در زندگی شاد و خوشحال تر است و كسی كه تواناییها و استعدادهای خود را میشناسد برای موفق شدن تلاش بیشتری میكند و موفق هم میشود."
این کتاب فهرست ندارد.
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد