دانلود کتاب مبانی حقوقی و مشروعیت تحریم های یکجانبه امریکا و تحریم های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران
نویسنده: ناهید صمدی یامچلو
ناشر : قانون یار
نویسنده: ناهید صمدی یامچلو
ناشر : قانون یار
نام کتاب : مبانی حقوقی و مشروعیت تحریم های یکجانبه امریکا و تحریم های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران
نویسنده : ناهید صمدی یامچلو
ناشر : قانون یار
تعداد صفحات : 144 صفحه
شابک : 978-600-8796-35-0
تاریخ انتشار : 1396
رده بندی دیویی : 73055/373
دسته بندی : حقوق عمومی و خصوصی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 18000 تومان
" مبانی حقوقی و مشروعیت تحریم های یکجانبه امریکا و تحریم های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران"
کتاب حاضر اثر ناهید صمدی یامچلو (کارشناس ارشد حقوق بین الملل) و نظارت فنی محسن فاضلی می باشد که توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است.
بسياري از كشورها سياست تحريم يك جانبه را محكوم مي كنند وآن را ناكارآمد مي دانند. به عنوان مثال در ابتدای تحریم ها جدید علیه ایران به رغم كوشش بسيار دستگاه ديپلماسي آمريكا، حتي نزديك ترين متحدان آمريكا در اروپا و ژاپن، كانادا و كشورهاي منطقه خليج فارس از سياست تحريم ايران حمايت نكردند وآمريكا دراين سياست تنها ماند. صرف توسل به تحريم به طور كلي و در هر شرايطي مجاز نيست و براي اينكه تحريم از نظر حقوق بين الملل مشروع باشد بايد شرايطي فراهم باشد. بر این اساس ضرورت دارد به بررسی مبانی حقوقی مشروعيت يا عدم مشروعيت تحریمهای یکجانبه امریکا وتحریم های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخته شود و با تحقیق بر تحلیل سه نظریه مشروعیت مطلق، مشروعیت نسبی و عدم مشروعیت تحریم ها ،به هدف این کتاب،که بررسی مبانی حقوقی و مشروعیت تحریم های یکجانبه امریکا وسازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران میباشد رسیده ودر آخر نتیجه گیری می شود که تحریم های وارده تاثیر و ضربات زیان بار و غیر قابل جبران بر کشورمان ایران وارد کرده اند که بیشتر آنان غیر قانونی و از درجه مشروعیت ساقط می باشند. روش انجام تحقيق در این کتاب توصيفي مي باشد و ابزار گردآوري اطلاعات ، روش کتابخانه ای است .
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
" در حالي كه در بيانات ديپلماتيك هدف از تحريمها فشار به حكومت و مسئولين براي تغيير رفتار ذكر مي شود اما در عمل مشاهده مي شود كه شهروندان و افراد غيرنظامي كه از اين تحريم ها متضرر مي شوند راهي براي جبران خسارت خود ندارند. در واقع برخلاف شوراي امنيت و اتحاديه اروپا كه ساز وكار لازم براي بازنگري در تحريم يا تضمين حقوق بشر را وضع كرده اند . در تحريم هاي يكجانبه بسياري از كشورها چنين فرصتي را فراهم نكرده اند."
پیشگفتار
فصل اول
مبانی ،مفاهیم و تعاریف
فصل دوم
انواع تحریم و مشروعیت آن ها
فصل سوم
مشروعیت یا عدم مشروعیت تحریم علیه ایران در حقوق بین الملل
فصل چهارم
تحریم های یكجانبه امریكا و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد