دانلود کتاب تازه به دوران رسیده ها
نویسنده: علی شمیسا
ناشر : نسل نو اندیش
نویسنده: علی شمیسا
ناشر : نسل نو اندیش
نام کتاب : تازه به دوران رسیده ها
نویسنده : علی شمیسا
ناشر : نسل نو اندیش
تعداد صفحات : 416 صفحه
شابک : 978-964-236-825-9
تاریخ انتشار : 1395
رده بندی دیویی : 303/372
دسته بندی : علوم اجتماعی، فرهنگ و سبک زندگی, کتابهای روانشناسی
نوع کتاب : PDF
قیمت نسخه الکترونیک : 89900 تومان
"تازه به دوران رسیده ها" / رفتار شناسی نوکیسه ها
کتاب حاضر اثری از علی شمیسا می باشد که توسط انتشارات نسل نواندیش منتشر شده است.
نویسنده علت نگارش این کتاب را اینگونه شرح می دهد: من فردی مثبتم که دوست دارم در مورد موضوعات و سوژه های انرژی مثبت بنویسم، اما در این کتاب باید مانند یک رفتارشناس اجتماعی دست به قلم ببرم و در مورد یکی از تیپ ها و طیف های شخصیتی این روزهای این جامعه بنویسم که روزبه روز زیادتر هم می شوند. به خودم نگاه کردم، باید از خودم شروع کنم. آیا من یک تازه به دوران رسیده هستم؟ اما اول باید درک میکردم که در مورد چه طیف افراد دارم سخن میرانم و مینویسم. چرا دوستان دیروز من، اکنون که به جایگاه و پست و مقام و پول رسیده اند، دیگر از آن صمیمیت و خاکی بودن و خودمانی بودنشان خبری نیست؟ این کلمه در ذهن من می آمد و می رفت: تازه به دوران رسیده، نوکیسه، بی جنبه؛ و مرا بر آن داشت که از منظر رفتارشناسی تا آنجا که قلم و درکم اجازه می دهد، اینان را تشریح کنم . تازه به دوران رسیدگی یک بیماری است. این بیماری اجتماعی بیشتر به اختلالات شخصیت نزدیک است. بیماری اجتماعی که خیلی ها به آن مبتلا هستند، اما هیچکس از منظر روانشناختی و حتی گاه بیماری یا عادت زشت و خلق و خوی پَست آن را نمی شناسد.
سؤال این است که آیا افراد تازه به دوران رسیده یا نوکیسه مالی افرادی پست، شرور، زشت، نجس، خلاف و بدطینت هستند؟ نه، در بسیاری مواقع آنها بسیار خوب، زیبا و در مواقعی خدماتی هم به خود، اطرافیان و جامعه می کنند، اما چیزی که مهم است، میانگین فکر و احساس و رفتارشان در طول و عرض زندگی است که نمره قبولی نمی گیرند. تلاش کردم در این کتاب ویژگی های شخصیتی اینان را به زبان ساده به تصویر بکشم تا هرکس که آن را خواند، اگر در این مسیر است یا زمینه افتادن به این دام را دارد، پا پس بکشد و خود را از درون اصلاح کند. مادر و پدری که با ادبیات تازه به دوران رسیده ها با دیگران در تعامل هستند، قطعا فرزندشان هم همین ادبیات و فرهنگ را در ناخودآگاه خود نهادینه می کند و این سلسله پایان ندارد. مثالها و مصداق در این خصوص بسیار است و امیدوارم بتوانم آن ها را خوب توصیف کنم. تازه به دوران رسیده بودن یا نوکیسه بودن ، یک بیماری فرهنگی است که ظاهری بسیار شیک و باکلاس دارد و معمولا در قالب رشد ، پیشرفت و موفقیت فردی تفسیر می شود.
من می خواهم جزء درمانگران اجتماعی باشم . دوست دارم از این کتاب فیلم ها ساخته شود، به صحنه تئاتر برود و موضوعش در قالب بحث ها ، سخنرانی ها و نقدهای اجتماعی مطرح شود و راهکارهای خلاقانه آن مورد بررسی قرار بگیرد. امیدوارم این آغازی جسورانه برای این فرهنگ باشد . باید هر یک از ما ایرانی ها که نشانه هایی از این ادبیات را در خود مشاهده می کنیم ، شهامت و شجاعت توقف آن را در افکار، احساسات و رفتارهای خود داشته باشیم. یک روز بتوانیم پیش وجدان خود با قاطعیت خدا را شکر کنیم که من یک تازه به دوران رسیده و نوکیسه لمپن نیستم، من یک فرد اصیل، نجیب و ریشه دارم که به اصالت ها، تمدن، ایران و وطنم افتخار میکنم و آدمیت انسان ها برایم ارزشمند هستند. من مفتخرم که فردی مؤثر و مفید هستم که به صلح جهانی می اندیشم و حد و حدود انسانی خود را خوب درک کرده ام.
در بخشی از این کتاب می خوانیم :
"خیلی از افراد به واسطه نیازهای خود، آرزوها و امیدهای خود را به تازه به دوران رسیده ها واگذار می کنند و انتظار نیکی و مهربانی از آنها دارند و فکر می کنند آنها می توانند ناجی شان باشند ، درصورتی که در ادبیات عامه می گویند:"آب حیات از دم افعی مجوی". از افراد نوکیسه مادی گرا توقع معجزه و نیکی های ریشه ای نداشته باشید، اگر یک عمر در پی حرف های اینان بروید ، آدرس را اشتباه رفته اید. این طیف افراد بیشتر به فکر سود و منافع خویش اند و از فضای دلسوزی، قصد تصرف شما را دارند . گاهی درختان بی سایه و خشکیده ای مانند تو در زیر سایه اینان انتظار میوه دارند، قطعاً افراد نوکیسه تا آنجا کمک می کنند که در خدمت منافع و رفع نیازهای آنان باشید. پس سطح انتظار خود را از این افعیان بی درد پایین بیاورید و خیال خودتان را راحت کنید و به فکر حل مسائل زندگی خود از طرق کارآفرینی باشید . آن ها به لحاظ روحیات و ذاتشان نمی توانند مشکل گشای واقعی زندگی شما باشند، اگر دیدید چند قطره ای از دستشان چکید، بدانید که احتمالاً از دستشان در رفته است. لذا، شما که آنها را ناجی سرنوشت خود و خانواده خود می دانید ، بدانید این ها این کاره نیستند. آنها شما را نوکر می خواهند، برده صفت می خواهند ، باید هر روز به بهانه ای در خدمت آنها باشید و نوکری روانی بکنید ، اما در قبال خدماتی هم که به شما می دهند باید مجیزگوی همیشگی آن ها باشید . شما به دنبال یک زندگی سرشار از آرامش هستید اما اینان در قبال دادن مقداری پول و امتیازات آرامش را از شما می گیرند. آنها هنر و مهارت دادن آب حیات را به کسی ندارند، این بدبینی من نیست، یک واقع بینی هوشیارانه است. تازه به دوران رسیده فقط شخص نیست، می تواند یک ایدئولوژی تازه به دوران رسیده، یک جریان سیاسی نوکیسه و یک سیستم مسلط در سطح یک کشور باشد که خوشبینانه و با توهم به شعارها و تبلیغات آنها دلخوش کرده ای تا تو را به سعادت و آرامش برسانند، اما هرکس قدرت تشخیص واقعی این افعیان را ندارد و ترجیحا خودشان را به این جریانات واگذار می کنند. اینان آنقدر تبلیغ می کنند که اگر از آنها پیروی نکنید، احساس گناه و عذاب وجدان می کنید."
آغازینه. من یک تازه به دوران رسیده و نو کیسه هستم
فصل 1. تازه به دوران رسیده و نو کیسه کیست؟
فصل 2. ویژگی های روان شناختی تازه به دوران رسیده ها
فصل 3. ماهیت شناختی و رفتاری تازه به دوران رسیده ها
فصل 4. انواع تازه به دوران رسیده ها
فصل 5. تازه به دوران رسیده ها و جریان های سیاسی روز
فصل 6. درمان فرهنگی
کتاب تازه به دوران رسیده ها | چگونه افراد تازه به دوران رسیده را شناسایی کنیم؟
تازه به دوران رسیده ها اثر علی شمیسا کتابی برجسته که ابعاد فرهنگی و اجتماعی انسان های امروزی را به تحریر درآورده است. تا به حال شده به آدم های تازه به دوران رسیده برخورد کنید؟ یا کسانی که قبلا افرادی مهم نبودند اما به محض اینکه به پول و مقامی رسیدند شما را فراموش کردند؟ به طور کلی این کتاب در خصوص کسانی صحبت می کند که در گذشته افرادی معمولی و پیش پا افتاده بودند اما اکنون بعد از رسیدن به محبوبیت، تازه به دوران رسیده ای بیش نیستند. این افراد بدون استثنا گذشته خود را فراموش کرده و دیگر با دوستان قبلی رفت و آمد نمی کنند و خود را تافته جدا بافته می دانند. همچنین فراموش کردند افراد نوکیسه ای بیش نیستند. در ادامه با ما همراه باشید تا نقد و بررسی کتاب فوق (رفتارشناسی نوکیسه ای) را ارائه کنیم.
چرا کتاب تازه به دوران رسیده ها را بخوانیم؟
زیرا در جوامع مختلف با افراد تازه به دوران رسیده سروکار داریم و اغلب اوقات با آنها در یک مکان زندگی و کار می کنیم. اما اینکه چگونه آنها را شناسایی کنیم و با آنها برخورد کنیم، نیازمند بینش و آگاهی است. کتاب تازه به دوران رسیده ها علم و آگاهی زیادی در این خصوص به شما خواهد داد.
انسان هایی وجود دارند که در لباس دکتر و مهندس هستند اما هیچ شباهتی با این اشخاص ندارند. کسانی که ادعای بزرگ اندیشی و روشنگری دارند اما با لحن و صحبت های خود شما را خار می کنند. این ها همان تازه به دوران رسیده هایی هستند که نقاب با فرهنگ بودن و فروتنی زده اند و شما را به دنبال خود می کشانند. قبل از اینکه در دام اینگونه انسان ها بیفتید، باید رفتارهای آنان را آنالیز کنید و سریع از آنها دوری کنید. این بیماری روانشناختی در حال اپیدمی شدن است و بهتر است قبل از اینکه خودتان دچار شوید سراغ مطالعه کتاب تازه به دوران رسیده ها بروید.
خبر بد این است که این اشخاص مربوط به گروه خاص و مشخصی نیستند و تمام ابعاد اجتماعی مانند سیاسی، مذهبی، تربیتی، فلسفی، تاریخی و محیط های تحصیلی به ویژه شغلی را در بر می گیرند. در نتیجه همه ما با این افراد محاصره شدیم و باید در جهت رفتارشناسی آنها تلاش کنیم.
در این کتاب روانشناسی میخوانید:
امروز شاهد نسل بی آدرس و بی هویت تازه به دوران رسیده هستیم که با عالم و آدم سر جنگ دارد، هر روز در بسیاری از حوزه ها عقب می افتیم و می خواهیم دنیا را تغییر دهیم. جامعه ای که روزگارانی سرآمد و در راستای رشد و پیشرفت و فرهنگ بود، امروز شاهد افرادی است که از داخل ماشین مدل بالا آشغال بیرون می ریزند و وقتی شیشه ماشین را پایین می کشند و حرف می زنند، انسان را به یاد لات های سر کوچه می اندازند. وقتی به قیافه و ماشین این افراد نگاه می کنم، معمولا این فکر به ذهنم می آید که چرا این افراد با این تیپ و ماشین، به سان لُمپَن و بیشعورها حرف می زنند و رفتار می کنند، اما به خود می گویم یک تن است، همه نیستند.
زاویه دیدم را عوض می کنم، به مجامع دیگر هم نظر می اندازم و می بینم شاعران تازه به دوران رسیده ، از واژه ها استفاده ابزاری می کنند و صرفا براساس یک ریتم درونی می سرایند که فقط سراینده باشند اما حرفی برای گفتن ندارند. من می خواهم جزء درمانگران اجتماعی باشم. دوست دارم از کتاب تازه به دوران رسیده ها فیلم ها ساخته شود، به صحنه تئاتر برود و موضوعش در قالب بحث ها، سخنرانی ها و نقدهای اجتماعی مطرح شود و راهکارهای خلاقانه آن مورد بررسی قرار بگیرد. امیدوارم این آغازی جسورانه برای این فرهنگ باشد.
به قلم: فائزه رنجبران
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد