دانلود کتاب تکنیک ها و راهبردهای مذاکره
نویسنده: برایان تریسی
ناشر : شادن پژواک
نویسنده: برایان تریسی
ناشر : شادن پژواک
نام کتاب : تکنیک ها و راهبردهای مذاکره
نویسنده : برایان تریسی
ناشر : شادن پژواک
مترجم : فریبا سبزچمنی
تعداد صفحات : 42 صفحه
تاریخ انتشار : 1391
دسته بندی : موفقیت و انگیزشی, مدیریت، کسب و کار و کارآفرینی, تبلیغات، بازاریابی و فروش, کتابهای اقتصادی, تجارت و بازرگانی
نوع کتاب : Epub
قیمت نسخه الکترونیک : 10000 تومان
"تکنیک ها و راهبردهای مذاکره" / مدیر کارآمد
کتاب حاضر با عنوان اصلی (Effective Manager- Negotiating Strategies and Tactics) اثری از برایان تریسی (Brian Tracy) میباشد که با ترجمهای از فریبا سبزچمنی، توسط انتشارات شادن پژواک منتشرشده است.
موفقیت شما در تجارت و زندگی ممکن است به وسیلهی توانایی تان در مذاکره برای بهترین منافعتان تعیین شود. در حقیقت، مذاکره فرایندی برای تمام زندگی است که بر هر چیزی که انجام می دهید، هر چیزی که می گویید و تقریبا همهی تعاملاتتان با دیگران هم در زمینهی فردی، کسب و کار واجتماع و هم از خیلی جنبه های دیگر تاثیر می گذارد؛ و اگر نتوانید به نفع خود مذاکره کنید، اگر نتوانید بر سر منافعتان مذاکره کنید، آنگاه بازیچه کسانی قرار خواهید گرفت که می توانند به خوبی برای به دست آوردن منافع خود مذاکره کنند.
در واقع همه، چیزهای یکسانی را با اولویت بندی متفاوت می خواهند. آنها امنیت می خواهند، راحتی می خواهند، اوقات فراغت می خواهند، عشق می خواهند، احترام می خواهند و احساس رضایت می خواهند. ما مذاکره را از کودکی آغاز میکنیم. حتی بچه های کوچک می دانند که در آغوش گرفتن و مهربانی راهی است که آنها با والدین و دیگر افراد مذاکره می کنند. در حقیقت مذاکره کردن یا نکردن، مصالحه و سعی در کنار هم آوردن علایق متضاد، بخشِ ضروریِ زندگیِ انسان است. شما و من انسانهای متفاوتی هستیم. هر انسانی به چیزهای متفاوت را به راههای متفاوت ارزش می دهد. همهی ارزش ها نسبی هستند. وقتی که میگوییم "ارزیابی نسبی" به این معنی است که تنها دلیلی که ما داد وستد می کنیم این است که شما چیزی دارید که من آن را بیشتر می خواهم و من چیزی دارم که شما آن را بیشتر می خواهید و در نتیجه سعی می کنیم راه رضایت بخشی بیابیم تا منافع متفاوتمان را سازگار، تعدیل و مرتب کنیم.
اجازه دهید راجع به مذاکره صحبت کنیم. بیایید درباره ی 21 کلید مذاکره صحبت کنیم. نکته ی کلیدی این است که مذاکره یک مهارت است و شما می توانید این مهارت را بیاموزید. میتوانید در این زمینه بهتر شوید. هر چقدر در این زمینه بیشتر تلاش کنید، این فرایند را بهتر درک می کنید و بعد هر چقدر که بیشتر در مورد آن فکر کنید، بهتر می شوید و هر اندازه مذاکرهکنندهی بهتری باشید، شادتر خواهید شد، اعتماد به نفس تان بیشتر خواهد شد، بیشتر به خودتان متکی خواهید شد، با کنترل بیشتر روی سرنوشتتان، به درجه ای خواهید رسید که می توانید برای بهترین منافع تان مذاکره داشته باشید.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
" به کلید شماره هفت میرسیم، کلید مذاکره، گزینههای انتخابی است. در واقع گزینه ها و به معنی آزادی است. تنها به اندازهی تعداد گزینه های موجودتان آزاد هستید. به بیان دیگر اگر وارد مذاکرهای شوید و فقط یک انتخاب داشته باشید و این انتخاب چیزی باشد که فرد دیگر دارد یا ندارد در این صورت دست شما بسته است اما اگر گزینه های متنوعی داشته باشید و اگر بدانید که میتوانید راههای متفاوتی را طی کنید و چیزهای متنوعی را انجام دهید آنگاه قدرت زیادی دارید و اهرم چانه زنی را در دست دارید. کلید گزینه ها این است: هر چه بیشتر، بهتر. هر چه بیشتر، بهتر؛ بنابراین تحقیقاتتان را انجام دهید و اطلاعات بدست آورید. پیدا کنید که کجا میتوانید محصولات و خدمات را فراهم کرده و چقدر برای آن باید پرداخت کنید چه کس دیگری آن را عرضه میکند، در چه زمان و تاریخی تحویل داده خواهد شد برای اینکه وقتی وارد یک مذاکره میشوید، میدانید که گزینه های زیادی دارید. دوباره تکرار میکنم گزینه ها را گسترش دهید، انتخابها را گسترش دهید. شما بهاندازه ی تعداد گزینه های انتخابی تان آزاد هستید."
مدیر کارآمد مذاکره
مذاکره
مقدمه
کلید یک: هر چیزی قابل مذاکره است
کلید دو: هدف مذاکره
کلید سه: سبک های مذاکره
کلید چهار: قدرت
کلید پنج: احساسات
کلید شش: زمان
کلید هفت: گزینه های انتخابی
کلید هشت: بدانید چه می خواهید
کلید نه: آماده سازی
کلید ده: موفقیت ها
کلید یازده: قانون وضعیت معکوس
کلید دوازده: فرضیات و گمان ها
کلید سیزده: قانون چهار
کلید چهارده: نشانه های یک مذاکره کننده موفق چیست؟
کلید پانزده: عناصر پیشنهادی مذاکره
کلید شانزده: روشی برای ترغیب
کلید هفده: ترغیب با استفاده از اثبات اجتماعی
کلید هجده: تاکتیک های مذاکرات بر سر قیمت
کلید نوزده: روش ترک محل
کلید بیست: چهار فاکتور کلیدی
کلید بیست و یک: هیچ مذاکره ای هیچ گاه پایان ندارد
راهنمای نقد و نظر برای کتاب:
برداشت شما از محتوای کتاب چیست؟ مانند یک کارشناس نظر دهید. به نظرات کوتاه مثل خوب عالی و...چین تعلق نمی گیرد